Home > kehidupan, Terkenang, Tingtong, Ucapan > Menjejaki seribu impian

Menjejaki seribu impian

December 31, 2009 Leave a comment Go to comments

.

2009. Tahun yang paling mencabar bagi kami. Namun kami suami isteri tetap gagah meredah dugaan yang melanda dengan rasa rendah diri  padaMu. Walau rasa perit, pahit  dan pedih, namun hati kami tetap teguh memohon perlindungan dan ihsan dari yang Maha Kuasa.

.

.

.

Ya Tuhan. Lindungilah kami, kasihanlah kami yang lemah yang tidak putus mengingatiMu .  Berikanlah hidayah  serta panduan kepada kami umat Muhammad SAW agar  senantiasa berada di landasan yang benar. Amin…….

.

~ Model :- Raziq Hakimi….. anak saudara (abang Damia)

~ Tie ada problem dengan pc ni. Tak boleh nak komen pada komen box blogspot yang ada  Word Verification. Jadi sesiapa yang ada komen box begitu, jangan pulak kecik ati tau…. Puas Tie reload berkali-kali tapi perkataan tu tak jugak menjelma !!


.

.

.

  1. December 31, 2009 at 7:32 am

    Selamat tahun baru Kak Tie… Semoga Kak Tie sekeluarga sentiasa di bawah lindunganNya…

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:02 pm

      Terima kasih Ijan… selamat untuk semuanya, ya…

  2. December 31, 2009 at 8:38 am

    Salam Akak Tie….

    Happy New Year 2010 utk Akak & Family.
    Semoga tahun baru ini memberi semangat baru dlm hidup kita.
    Thanks sbb sentiasa ada utk sy di kala susah dan senang, suka dan duka sy, Akak.
    😉 take care ye…

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:03 pm

      Zyma, kak tie tak buat apa-apa pun.. cuma membebel je.

      Happy New Year untuk Zyma dan semua yang ngintai ni..😛

  3. December 31, 2009 at 8:50 am

    Happy New Year KakTie!!!🙂 Wish U lots of success!

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:04 pm

      Happy New Year Love.

      Thanks !😛

  4. December 31, 2009 at 8:55 am

    Moga tahun baru memberi lebih kebahagian dan kejayaan.

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:05 pm

      Insyaallah… sentiasa berharap dan berusaha.

  5. Aykay
    December 31, 2009 at 9:12 am

    salam awal muharram kak. selamat 1431H semoga lebih sukses

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:06 pm

      Terima kasih dek ! Sama-samalah kita memohon dan berdoa.

  6. December 31, 2009 at 9:19 am

    Selamat tahun baru untuk tie sekeluarga.
    Impian-impian yang diimpikan …menjadikan kehidupan kita lebih mencabar dan kita sure akan ingin mengusahakan agar impian itu menjadi kenyataan.

    Ukhusss…chekdee pun mempunyai banyak impian…….teringin nak ada menantu….ukhussssss……

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:07 pm

      Oooiitt !

      Nak menantu atau tak sabar nak timang cucu ? Uwaaa… nanti Tie tolong telekkan, ya…😛

  7. ain
    December 31, 2009 at 9:22 am

    selamat tahun baru utk kak tie sekeluarga juga!!!! semoga tahun 2010, kita akan menjadi lebih baik lagi dpd tahun sebelumnya!!!

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:08 pm

      Insyaallah Ain. Itulah harapan kak tie yang sebenarnya.

  8. December 31, 2009 at 9:27 am

    selamat menyambut tahun baru..moga kehidupan kak tie lebih baik pada tahun depan..insyaALLAH~

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:08 pm

      Juga untuk Sayyid, ya… Study hard tau !

  9. December 31, 2009 at 9:48 am

    Selamat Tahun Baru…semoga sihat dan ceria selalu.

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:09 pm

      Selamat Tahun Baru buat Shais sekeluarga juga !

  10. December 31, 2009 at 9:59 am

    Selamat menyambut tahun baru

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:10 pm

      Mekasih😛

  11. zareda
    December 31, 2009 at 10:48 am

    tie

    Salam 2010.. semoga rahmat Allah SWT melipah ruah buat tie sekeluarga tahun 2010 ini

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:11 pm

      Ameeennn…..😛

      Juga untuk Zar sekeluarga..🙂

  12. December 31, 2009 at 12:57 pm

    PC pun mula tunjuk rajuknya tu…

    barangkali sudah mula mintak pc baru…
    apa lagi, jinjeng ajelah beg tangan ke kedai pc….

    hehehhehe

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:12 pm

      Buat masa sekarang ni kena dulukan yang penting laa…

      Cuma , kalau tetiba Tie senyap sunyi tu, maknanya pc ni padam! maza kena bukakkan talian hayat.. bantu mokcik beli yang baru !!

      • December 31, 2009 at 8:44 pm

        fuhhh! mujur juga pc yg padam…kanzzz…

        ingatkan apa lak yg padam!
        hehehheeh

  13. December 31, 2009 at 12:58 pm

    selamat tahun baru kaktie

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:13 pm

      Selamat tahun baru Tedi

  14. DrSinga
    December 31, 2009 at 1:18 pm

    nonggeng ke sujud tu…
    selamat tahun 2010!!

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:15 pm

      Errk !

      Baru nak belajar, hi hi…!

      Selamat dalam mengharungi tahun baru ni.

  15. kaktiny
    December 31, 2009 at 2:31 pm

    hidup ni indah.. penuh warna warni.. hitam dan kelabu juga antara warnanya kan kak tie kan..

    semoga setiap hari yg mendatang akan lebih ceria dan bahagia…

    aminnn…

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:16 pm

      Mekasih Tiny,

      Err.. lain kali bawaklah kek pelangi… baru nampak warna-warni, hi hi..

  16. December 31, 2009 at 3:33 pm

    selamat tahun baru kaktie..
    cumel gaya model tuh,..hihi

    • Tie
      December 31, 2009 at 4:17 pm

      Selamat tahun baru Irfat. Dah berjaya ke pujuk dia tu ?

      Tu model terbaru… nanti boleh tunjuk wajah handsomenya..😛

  17. sya
    December 31, 2009 at 4:23 pm

    selamat tahun baru kak tie..
    moga tahun 2010, tahun yang membawa keceriaan..🙂

    • Tie
      December 31, 2009 at 9:54 pm

      Selamat menjalani kehidupan yang lebih baik di tahun akan datang ni…

  18. Tirana
    December 31, 2009 at 5:02 pm

    Tie..selamat tahun baru..moga ceria selalu

    • Tie
      December 31, 2009 at 9:54 pm

      Tirana pun sama, ya… happy selalu tau !

  19. mak su
    December 31, 2009 at 6:23 pm

    Tie, selmt menyambut kedtgn 2010

    • Tie
      December 31, 2009 at 9:55 pm

      Selamat tahun baru buat maksu sekeluarga…😛

  20. December 31, 2009 at 9:45 pm

    mak aih khusyuknya..itu rukuk ke sujud hehe..

    kak tie nak pinjam ke hehehe..kene tanya abang2 dia dulu..dah sah2 dia tak kasi punye hehe..

    kalau datang melaka meh ler singgah rumah saya..leh ler tengok secara live hehe..

    • Tie
      December 31, 2009 at 9:58 pm

      Hi hi… eksyen je tu. Tapi papanya kata, memang khusyuk. Panggil pun tak toleh…

      Err… kak tie kalau pinjam payah nak pulangkan.. terutama bila dapat yang montel gitu, hehe..

      Melaka ? Lama tak ke sana. Nak ke KL pun tak de peluang lagi. Tengok laa.. kalau ada rezeki boleh la kak tie sekodeng Nrina, ya..😛

  21. December 31, 2009 at 9:46 pm

    ha’ah lupe nak ucapkan selamat tahun baru.
    semoga kak tie sekeluarga sentiasa happy menempuh tahun 2010..rezeki makin bertambah ehem..mana tau dapat baby baru hihihi..

    • Tie
      December 31, 2009 at 10:00 pm

      Mekasih Nrina. Rasa macam kita ni dah lama berkawan…

      Baby baru ? Err…. kak tie ni dah kerepot la Nrina ooiii…!!

  22. December 31, 2009 at 9:55 pm

    Selamat Tahun Baru 2010…. I’m back!

    • Tie
      December 31, 2009 at 10:01 pm

      Alhamdulillah ! Timbul juga Ismail ni, ya… hehe..

      Ingat dah terlalu sibuk sampai tak perasan nak tukar calendar…

      Selamat tahun baru…😛

  23. December 31, 2009 at 10:19 pm

    Cute model kecil tu!
    Biar nonggeng dulu,tak apa, tapi maknanya dia tahu juga ada pergerakan macam tu dlm sembahyang.
    Bila selalu tengok contoh yang baik, pasti baik jadinya..

    Selamat Tahun Baru 2010.
    Semoga bahagia dan berjaya dalam apa yang dilakukan.

    • Tie
      December 31, 2009 at 10:34 pm

      Insyaallah….

      Selamat Tahun Baru 2010

      Semoga kita semua bahagia dan berjaya…

  24. nahmy
    December 31, 2009 at 10:51 pm

    salam masehi 2010, seronok rasanya dpt bersahabat dgn ramai org dlm alam cyber ni…org cam kak tie ni. semoga lebih makmur di 2010.

  25. cpj
    December 31, 2009 at 11:19 pm

    Selamat menyambut tahun baru…bersujud kepada Ilahi…

  26. January 1, 2010 at 12:38 am

    Slmt menyambut tahun 2010 utk Tie sekeluarga, moga LEBIH tabah menghadapi apa juga yg bakal mendatang.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: