Home > Ucapan > MC

MC

November 19, 2009 Leave a comment Go to comments

Errr……nak mohon cuti dari blogging buat beberapa hari……

.

.

.

Lepas raya nanti, Tie cerita laa…… Jangan nakal-nakal tau !!

.

.

Ooo….. lupa pulak.

.

Tie ingin ucapkan selamat hari raya Aidil Adha kepada semua ( maaf zahir dan batin), selamat bercuti kepada cikgu-cikgu yang bertuah, dan selamat menyibukkan diri bersama anak-anak dan adik-adik di cuti sekolah ni.. hu hu.. lama tu… boleh kecut jari-jari membasuh pinggan!

Categories: Ucapan Tags: ,
  1. November 19, 2009 at 2:18 pm

    selamat hari raya aidiladha..kalau tak sempat nak cakap nanti.

    err..itu kucing kak tie ke?
    kak tie cuti…sha pun nak cuti. internet takleh pakai nieh:)

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:49 am

      Selamat hari raya Sha..

      Tu kucing kat google, hehe…

  2. November 19, 2009 at 2:33 pm

    permohonan cutia anda DITOLAK!!!!!

    jgn mengada2 nak cuti…… melainkan bawa saya sekali

    .
    .
    .
    hihihihihi

    mama!!!
    nak ikutttttttt..
    pleaaaaaaaassssseeeeeeeeeeee…

    tapi bukan pergi cuci pinggan kan??😛

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:49 am

      Mama dah balik. Sakit urat ni… Angie tolong picit laa…

  3. November 19, 2009 at 2:49 pm

    selamat bercuti!

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:50 am

      Alhamdulillah…semuanya selamat.

  4. November 19, 2009 at 3:03 pm

    kak tie..
    time cuti la cikgu nak berblogging..kak tie plak nak bercuti…nak balik kg halaman ker? atau nak terbang ke mana2…hehehe..
    selamat bercuti…dan selamat hari raya aidiladha..

    tangan cikgu dah kecut..basuh umah..nak tinggal kan sepanjang cuti sekolah😛

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:50 am

      Nanti kak tie cerita, ya…hehe…

  5. November 19, 2009 at 3:18 pm

    K’tie nak pegi mana2 nie
    cuti2 malaysia yer

    Selamat hari raya aidiladha jugak utk K’tie sekeluarga😉

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:51 am

      Kak tie balik klate…hihi..

      Selamat hari raya, Ezan.

  6. November 19, 2009 at 3:27 pm

    wow! lamanya cuti, jgn lupa sebeneir utk kami,hhehehehe

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:52 am

      Hihi…nanti kak Tie cerita laa…. sabor..

  7. November 19, 2009 at 4:32 pm

    selamat hari raya aidiladha!

    g cuti2 malaysia ek??

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:52 am

      Selamat hari raya aidil adha buat mrs azmi…

      Cuti2 kat kampung je.

  8. November 19, 2009 at 4:37 pm

    selamat bercuti, selamat berhari raya aidiladha🙂

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:53 am

      Selamat bercuti dan selamat hari raya aidil adha buat Maksu jugak!

  9. November 19, 2009 at 4:47 pm

    camat ari raya

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:53 am

      Selamat hari raya aidil adha!😛

  10. ain
    November 19, 2009 at 5:17 pm

    selamat hari raya aidil adha utk kak tie sekeluaga jugaa!!!!

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:54 am

      Amboi Ain ! Gi Doha tak ajak kak tie pun!! Uwaaa…..nak ikut!!

  11. ima
    November 19, 2009 at 6:13 pm

    Selamat bercuti dan selamat hari raya haji. Cuti panjang ye, ima pun balik kampung….nanti kita terjah rumah kak tie ye..boleh kan..kan.

    • Tie
      November 29, 2009 at 8:54 am

      Ima, kak tie dok tunggu-tunggu. Tapi Ima tak datang pun! Ima sibuk atau segan ?

  12. dyg
    November 19, 2009 at 6:37 pm

    kak tie,

    kalau balik beraya hati2 di jalan raya,
    kalau ada salah silap selama kite kenal maafkan dyg k,
    dyg pun dah mohon cuti raya, nak balik rumah mak..
    jom la kite bercuti beramai-ramai….hehehe

    selamat hari raya untuk kak tie sekeluarga.dan semua pembaca blog ni..

    **comel dan selamba je kucing tu bersantai ek..kelako plak..haha

    • Tie
      November 29, 2009 at 5:59 pm

      Selamat bercuti dyg….. kak tie baru balik ni…😛

  13. November 19, 2009 at 8:46 pm

    Salam Akak tie….

    Selamat bercuti ye. Dan Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha. Maaf zahir dan Batin ye.

    Jgn MC lama2 tau……nanti blog bersawang. Huhuhuhu.
    Take care,Akak Tie Deary.
    🙂

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:00 pm

      Maaf zahir batin dari kak tie juga!

      Baru nak buat entry ni… hihi..

  14. November 19, 2009 at 9:44 pm

    salam… samalah kita kak tie… malas nak berebut dengan bebudak ni gasaklah dia orang nak bergaduh ker apa yang kita ni mmg tak kering tangan. Selamat Hari Raya AidilAdha utk kek tie sekeluarga rasanya kat sana lebih meriah kalau makan tu jangan lupa kita kat sini.

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:00 pm

      Salam,

      Kak tie sentiasa ingat pada teman2 bloggers ketika makan, waakakaka….

  15. November 20, 2009 at 9:38 am

    Wah..mesti sibuk giler dgn segala aktiviti masa cuti sekolah ni..hmm..g bercuti ler tu kan hehe..nak ikuttt…

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:01 pm

      Memang sibuk. Rasa2nya Nrina pun tak sanggup nak ikut.

      Naik lembik lutut ni… adoi laa………

  16. syayassir
    November 20, 2009 at 8:42 pm

    selamat hari raya aidiladha kak….

    hmm, saya antara cikgu2 yang tak berapa nak bertuah… huhu

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:02 pm

      Selamat hari raya aidil adha Sya….

      Tak pe Sya… nanti ada rezeki lain…😛

  17. November 20, 2009 at 9:11 pm

    selamat hari raya aidiladha buat kaktie..jgn makan ketupat byk sangat hehee

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:03 pm

      Selamat hari raya aidil adha CC….

      Alamak ! Raya ni kak tie cuma dapat makan sebijik ketupat je.. Mentua tak larat nak buat… menantunya cuma pandai makan, ekekeke……..

  18. November 21, 2009 at 2:20 am

    Selamat Hari Raya Aidil Adha….
    Ni mesti jeles sebab kak long cuti sekolah….hahaha

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:03 pm

      Selamat hari raya Aidil Adha Kak Long….

      Tie rasa nak relax je tapi cuti sekolahlah yang paling sibuk. Dapur tu sentiasa on laa….

  19. November 21, 2009 at 5:00 pm

    k tie,

    waduuu….. rehat penuh perasaan tu – tegolek atas keyboard.

    selamat berehat, selamat menyambut aidil adha yang bakal tiba tak lama lagi….

    pas ni mesti x kering sinki… kejap2 basuh pinggan, kejap2 basuh tangan…. apapun semoga bergembira selalu yeh…

    huhuhu… “winduuuu… windu sewindunyaaaa… haha….”…. nak nyanyilar kejap..

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:04 pm

      Zan… kak tie cuma rehat dari blogging. Tapi sebenarnya kak tie tak cukup kaki tangan. Macam nak pitam ! Nanti kak tie cerita, ekk!

  20. November 22, 2009 at 5:52 pm

    selamat hari raya aidiladha..

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:05 pm

      Selamat hari raya aidil adha pada Rozaidi jugak!

  21. November 23, 2009 at 2:23 pm

    jangan lama2 sangat.. karang hanyut lak rumah ulu terengganu tu dek banjir..

    hehehhe

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:06 pm

      Oooiitt!

      Mana ada hanyut! Kita ada speed boat laa…. hihi…

  22. November 24, 2009 at 4:47 pm

    berapa lama cuti ni kak..?
    panjang jugak eh cuti..
    hehe..

    selamat bercuti dan beristirehat bersama keluarga..

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:06 pm

      Kak tie baru balik la ni…

  23. November 24, 2009 at 4:59 pm

    blog bercoti makan kenduri sama kot…

    jgn main banjir yer…

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:06 pm

      Hi hi… macam tau tau je…😛

  24. nahmy
    November 24, 2009 at 6:28 pm

    selamat berhari raya qurban / aidil adha utk kak sekeluarga…ada amik kurban ke tahun ni??

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:07 pm

      Selamat hari raya qurban buat nahmy sekeluarga jugak!

      Tie tak buat qurban tahun ni…

  25. Blog Resipi
    November 25, 2009 at 4:52 am

    Salam Kak Tie,
    Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat Kak Tie sekeluarga🙂

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:08 pm

      Salam Ijan.

      Selamat hari raya aidil adha buat ijan sekeluarga jugak!

  26. nekPP
    November 26, 2009 at 1:46 am

    owhhhh MC yerrr..cuti yerrr…happy holiday mokcikkkk ;))

    SALAM AIDILADHA UTK K TIE SEKELUARGA ;))

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:08 pm

      Waakakakaa……. cuti dari blogging kejap!

      Selamat hari raya aidil adha buat yatie sekeluarga jugak!

  27. November 26, 2009 at 6:25 am

    comel nye kucing tu!!! hehehe

    selamat hari raya haji😀

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:09 pm

      Err… sama comel dengan kak tie ke ? Uwaaaa……

      Selamat hari raya korban, Adila….😛

  28. ROSE PURPLE
    November 26, 2009 at 11:50 am

    SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA UNTUK TIE DAN SEMUA BLOGGERS. BERHATI2 DRIVE BALIK DAN SEMUGA SEMUANYA SELAMAT SAMPAI DAN KEMBALI SEMULA. KALAU MAKAN DAGING KORBAN INGAT2LAH KOLESTROL YANG FREE TU.

    SAYA TAK SUKA KUCHING GELI GELEMAN KALAU KUCHING DATANG KAT KAKI MESTI TERSEPAK REFLECT TAK TAHAN GELI.

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:11 pm

      Selamat hari raya Rose.

      Aderk… bukan setakat makan daging… segalanya laa… perut tu makan dengan air asam, ooooo….. naik berkilo lemak ni!! Tu ada kaki dalam freezer… esok lusa nak buat sup pulak!

  29. November 26, 2009 at 2:08 pm

    SALAM AIDIL ADHA KAK TIE.

    saya tak bercuti…hari-hari ada keje.

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:12 pm

      Amboi Shais ni… business woman la katakan……hihi…

      Esok2 bila dah jadi jutawan jangan lupa kak tie pulak!

  30. November 27, 2009 at 5:29 pm

    Salam Aidil Adha buat Tie sekeluarga.

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:12 pm

      Salam aidil adha buat DrSam sekeluarga juga…😛

  31. November 29, 2009 at 5:53 pm

    k tie,

    cepatlar bercerita… saya dah nak nakal nih…

    • Tie
      November 29, 2009 at 6:13 pm

      Adoi…..

      Sabor , sabor..

      Haa ..?? Nakal ? Meh sini kak tie pulas telinga !!

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: