Home > kehidupan > So sorry….

So sorry….

im-sorry-webkinz

Uwaaa………… Nampaknya untuk beberapa hari ni (atau mungkin lebih lama lagi) Mokcik terpaksa jadi silent reader je. Internet jadi ciput, sementara pc ni pulak meragam.

Ada blog2 yang Tie boleh komen, tapi banyak blog2 kegemaran Tie seolah2 tak menerima komen2 mokcik ni, hu hu… Dah penat menaip dan memerah idea… jejari kontot ni pun naik letih. Namun bila check balik, komen tak de.. hu hu…

Sabor aje laa….. Nak reply komen di blog sendiri pun seksa. Lambat betul loadingnya. Mungkin ramai yang senasib kot…. nak salahkan streamyx atau pc ni ? Hmm… tak tahu laa….

Rasa bersalah pulak bila tak dapat komen di blog teman2… Dengan hibanya, mokcik memohon….Mintak maap banyak-banyak !!

Categories: kehidupan Tags: ,
  1. October 2, 2009 at 8:31 pm

    sha ade terdengar jugak org takleh komen di blog2…termasuk sha sendiri. tak tau lah kenapa. blog sha sendiri pernah jd mangsa, ada org kata takleh komen sampailah sha tukar jd pop up window. takpe kak tie…sementara baru lg besday kak tie nieh…rest dulu:)

  2. October 2, 2009 at 8:32 pm

    adoiii…kak tie…kenapa komen sha macam tak diterima di blog kak tie ye? adakah nasib kita sama?

  3. October 2, 2009 at 8:50 pm

    sabo jelah kak tie..ape leh buat dah nak meragam..
    byk makan kuih raye kot hehe…

  4. October 2, 2009 at 9:31 pm

    Lor…awat tu, kena H1N1 ke?

    kena g mandi bawah jambatan air 7 telaga kot Tie

    biasalah Tie, mana ada sistem yang sempurna…

  5. October 2, 2009 at 10:51 pm

    Akak tie Comel….

    Sama la kita. Tenet semput je sejak dua menjak nihhhh.
    Rasanya nak kene mandi bunga 7 warna pelangi nihhhhh…..🙂 take care ye,Kak.

  6. nahmy
    October 2, 2009 at 11:35 pm

    salam kak, takpe le…jauh di jemari (tak dpt tekan keypad) deekkaatt di hati…

  7. October 2, 2009 at 11:44 pm

    kak tie..mmg slow pun kebelakangan ni…ada kena mengena dgn tsunami kot

  8. zzarizi
    October 2, 2009 at 11:52 pm

    Kadang2 komen masuk kat SPam..
    takpe selalulah melawat blog saya ye..

  9. cpj
    October 2, 2009 at 11:53 pm

    patutlah dalam n3 luar biasa cpj terkini, kak tie ada bertandang tetapi tiada komen nampaknya…huhuhu…bahana gempa bumi agaknya.

  10. ain
    October 3, 2009 at 8:35 am

    line mmg slow lately. boleh angin kdg2.hehehe…sabo aje lah kakkk!!!

  11. October 3, 2009 at 9:02 am

    Salam Tie,
    Kakak pun alami masalah tu masa minggu lepas dan minggu raya dulu. Tapi ni nampak dah ok.
    Bila lambat sangat tenet tu, memang hilang mood nak tinggal komen sebab asyik hilang aje kan.

  12. October 3, 2009 at 10:07 am

    kita serupa…

    kekdang boleh g ziarah blog kengkawan tp nak buka kotak komen puas menunggu…. cedeh ooo…

  13. October 3, 2009 at 11:12 am

    silent reader pun xe asalkan blog update.

    bila tenet jadik kancil then boleh lari dari satu blog ke satu blog..

  14. kakchik
    October 3, 2009 at 2:52 pm

    takpe kak tie, masalah tu selalu jugak kakchik alami terutama bila talian internet bermasalah. dah banyak kita taip komen, bila klik publish dia tak mau publish atau keluar halaman kosong je. penat juga dibuatnya.

    take your time ya kak tie.

  15. October 4, 2009 at 8:47 pm

    rasenye mmg internet yang lemau sekarang ni kaktie maxis broadband pon lemau jek. loading page lembab cam siput!

  16. May 10, 2014 at 11:29 am

    Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts
    and I will be waiting for your further write ups thanks once again.

  17. August 25, 2014 at 5:32 am

    Gracias por invitarme a escribir he disdrutado con tu página
    no te conocĂ­a te empiezo a seguir hoy. Enhorabuena tienes
    una web fantástica Gracias por compartir con todos.

  18. August 31, 2014 at 11:14 am

    Hello my friend! I wish to say that this article
    is amazing, nice written and come with approximately all vital infos.
    I would like to look extra posts like this .

  19. September 28, 2014 at 6:42 pm

    Greetings from Idaho! I’m bored at work so I
    decided to check out your website on my iphone during lunch break.
    I love the information you present here and can’t
    wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog
    loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways,
    superb site!

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: