Home > Ucapan > Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya

September 16, 2009 Leave a comment Go to comments

.

.

.

Ada ketika tersilap tulis

Ada ketika terlanjur mengguris

Ampun dan maaf ingin Tie pinta

Salam Aidilfitri buat semua…..

.

.

Insyaallah,  Tie dan family akan pulang ke Kota Tinggi. Doakan kami selamat sampai dan selamat kembali. Terima kasih kepada

  1. ain,
  2. framestone,
  3. kenari,
  4. maza,
  5. kuina,
  6. Zymazara,
  7. fatrina,
  8. shais,
  9. izan,
  10. wanie,
  11. pB,
  12. kak ezza,
  13. zareda,
  14. juliet,
  15. Kts,
  16. suara
  17. mrs azmi
  18. muhammad sayyid
  19. cheryna
  20. chekdenoor
  21. INTAN
  22. syayasir
  23. irfat
  24. hashim habeed
  25. nadinezuhara
  26. JHafiz
  27. Adila
  28. nekcun
  29. cikwan
  30. milla
  31. cpj
  32. ateh
  33. Aykay
  34. cendawanintim
  35. en_me
  36. Ismail N
  37. kak long
  38. Abg Din
  39. Rose Purple
  40. suzi
  41. blog resepi
  42. Mak Su
  43. pakcikli00
  44. zino
  45. iza
  46. NekPP
  47. Kakak
  48. arsaili
  49. nono
  50. nrina
  51. kin
  52. Kujie
  53. zizie ali
  54. ima
  55. Abang Long
  56. nurdaniella
  57. kakpah
  58. sherry
  59. Faridrashidi.Com
  60. Tirana
  61. Ahbond2020
  62. azmamusa
  63. Indah Cuma Seketika dan Fereez
  64. bozzo
  65. nuaeman
  66. sus
  67. Neeza
  68. Hidet
  69. izzah
  70. kakchik
  71. nahmy
  72. Ezan
  73. ummumishkah
  74. fazemy
  75. sally
  76. aie
  77. kaktiny
  78. balootmx
  79. boboiz
  80. Abgdin
  81. echah
  82. sitie bum bum
  83. j M
  84. etomyam
  85. izah
  86. atie
  87. 13may
  88. Opah De
  89. Jun
  90. Zu Murphy
  91. CintaCukulet
  92. ustat hafizan
  93. Dayang
  94. Intan Rosnitta
  95. wex
  96. Lady Pot Pet
  97. Naz Ilyn
  98. Achiema
  99. Dan semua yang mungkin tercicir namanya ( ya ampun!! ) serta silent readers…

    kerana sudi meluangkan masa, dan memeriahkan blog ini .  Tie mohon  maaf kerana tidak membalas komen-komen teman-teman sekalian. Suatu masa nanti……………..

    Terima kasih atas pemberian kad2 raya. Tie tak sempat nak tepek di sini.

    Selamat Hari Raya dan maaf zahir dan batin.

    .

    .

    Ekekeke…… kelakor tengok penari2nya…….😆

    Categories: Ucapan Tags: ,
    1. September 16, 2009 at 11:17 am

      salam Aidil Fitri dari kami di Hkang,,akak tak balik kampung tapi balik kota

    2. September 16, 2009 at 11:17 am

      slmt ari raye akk…balik raye nnti ati2 ye…

    3. September 16, 2009 at 11:41 am

      selamat hari raya aidil fitri kpd kak tie serta keluarga. mohon ampun dan maaf jika ada terlajak komen, terkasar ayat dan bahasa. walaupun kita kenalan maya tapi mesre bagai duk berjiran sebelah rumah😉

      moga kak tie dan family slmt dlm perjalanan pegi balik, slmt bergumbira bersama sanak saudara dan slmt menjamu selera

    4. ain
      September 16, 2009 at 11:47 am

      semoga Allah permudahkan perjalanan kak tie sekeluarga pulang ke kg.

      psst…bestnya sulimannnn!!!!

    5. September 16, 2009 at 12:16 pm

      perkhhh.. balik kampung awal nampak? huhuhu

      Selamat hari raya Tie, huhuhuu

    6. September 16, 2009 at 12:19 pm

      Salam K’tie

      Selamat hari Raya🙂
      smoga bergembira di hari raya nie
      Hati2 ketika memandu

      Ezan, juga nak nak mnta maaf klu ade tersalah kate
      walau tak pernah jumpa
      K’tie dh cm kakak dah🙂

      salam aidilfitri utk K’tie sekeluarga

    7. September 16, 2009 at 1:26 pm

      salam sayang buat kekanda kayteeze, ampun dan maaf andai ada tersilap kata dan terguris perasaan, semoga kak tie ceria dan bahagia bersama keluarga di pagi syawal yang mulia.

    8. September 16, 2009 at 1:27 pm

      Tie, kita pun minta maaf, zahir dan batin, kot2 ada tulisan kat blog tu melampau batas… 0 – 0 ek , salam lebaran.

      meh jemput ambil kad raya kat CK ya🙂

    9. ima
      September 16, 2009 at 1:30 pm

      selamat hari raya untuk kak tie sekeluarga….maaf zahir bathin.
      Moga selamat pergi dan balik kampung
      eeeee….seronoknya balik kampung.

    10. September 16, 2009 at 2:05 pm

      selamat ari raya kak T
      maafkan juga tiap kesalahan saya..
      jumpa lagi pas raya!

    11. September 16, 2009 at 2:16 pm

      selamat hari raye juge kak tie!^_^

    12. September 16, 2009 at 2:47 pm

      Salam alaikum kak tie.

      Selamat menyempurnakan ibadah puasa dan juga menyambut hari raya aidil fitri nanti.
      Kakchik doakan kaktie sekeluarga sentiasa di bawah lembayung rahmat Allah SWT di mana saja kak tie berada.

      Maafkan kakchik juga ya.

    13. September 16, 2009 at 4:03 pm

      salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns wat kak tie tewww.. ammvoiii

    14. September 16, 2009 at 6:14 pm

      selamat hari raya kak tie, maaf zahir dan batin~semoga selamat pergi dan kembali…amin~

    15. kin
      September 16, 2009 at 6:57 pm

      kak tie dah blk kg eh..selamat hari raya kak tie. Saya ada jugak kad raya utk kak tie..jemput singgah umah ambik kad raya nanti eh..tak pe la bila2 pun, lepas raya pun tak pe!😉.

    16. September 16, 2009 at 8:22 pm

      terima kasih kak tie..
      selamat hari raya jugak diucapkan utk kak tie sekeluarga..
      salah silap saya atau ape jua keterlanjuran tulisan saya..mohon ampun dan maaf..

    17. September 16, 2009 at 9:05 pm

      Kak Tie Dear….

      Selamat Menyambut Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin. Semoga Akak berbahagia di samping family tercinta.

      Semoga selamat semuanya,Insya Allah.

    18. September 16, 2009 at 9:09 pm

      selamat hari raya utk kak tie jugak😀

    19. syayassir
      September 16, 2009 at 9:52 pm

      selamat hari raya kak tie..🙂

    20. Tirana
      September 16, 2009 at 10:36 pm

      Tie. selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

    21. j M
      September 16, 2009 at 11:17 pm

      samat ari raya kak tie.. nak duit rayeee..ekekek

      muuaahhh

    22. September 16, 2009 at 11:49 pm

      kak tie dah balik kampung…alamakk…windu sangat ngan kak tie…nanti lalu lebuh raya ke selatan…jgn lupa pandang2 n9 dan ingat sha ye…!!!

      selamat hari raya, kak tie!
      maaf zahir batin.

    23. nahmy
      September 16, 2009 at 11:59 pm

      selamat hari raya aidilfitri juga utk kak tie sekeluarga & maaf zahir batin dari saya sekeluarga. keep ‘ceria’ selalu….

    24. September 17, 2009 at 10:39 am

      Andai jari tak dapat bersentuh,
      tangan tak dapat bersalam,
      hendaknya batin kita tetap bertaut,
      Minal aidin wal faizin,
      Mohon maaf lahir dan batin

      Selamat Menyambut Aidilfitri 1430H untuk Tie & keluarga – Semoga Allah memberkati setiap perjalanan hidup kita. Maafkan segala kekhilafan saya yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…

    25. September 17, 2009 at 3:13 pm

      salam kak..
      wah..
      bestnyer lagu nie..

      Kepada Kak Tie,
      Salam Aidilfitri daripada LOL utk Kak Tie dan keluarga..

    26. September 17, 2009 at 6:03 pm

      selamat hari raya, maaf zahir batin utk kak tie sekeluarga.

    27. September 18, 2009 at 4:14 pm

      selamat hari raya maaf zahir batin..

      selamat balik kampong..

    28. September 18, 2009 at 4:42 pm

      hu u hu nama saya pun ada

      so saya pun nak barpantun jugak

      Keluarga kayteeza pulang ke k. tinggi
      Kereta dipandu abangnya penuh cermat
      Sama sama menyambut Aidil fitri
      Semoga diraikan dengan penuh rahmat

    29. cpj
      September 18, 2009 at 11:29 pm

      SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN…
      Duit raya bila nak bagi, boleh le gi jalan2 cari baju pengantin…ekekekekekekeke…

    30. nekPP
      September 19, 2009 at 12:09 am

      mekasih k tie..hehe nama tersenarai giteww top 49!! kahkahkahhh ;))
      dgn hati yg tulus ikhlas tawww..

      salam aidilfitri
      moga selamat sampai ke destinasi yg dituju
      sure tak sabooooooooooo sabooo tuhhh…
      moga bergumbira di hari lebaran!!
      salam sayang dari saya yatie..muwahhhh

    31. September 19, 2009 at 1:52 pm

      Selamat Hari Raya buat Tie sekeluarga.
      Enjoy your holidays, hati-hati di jalan raya..kirim salam org KT.
      Maaf zahir batin.

    32. September 20, 2009 at 10:46 am

      Salam,

      Selamat hari raya dan maaf jika ada bahasa chekdee yang menyinggong perasaan. Semuga di hari yang mulia ini, kita semua akan bergembira dan happy disamping keluarga tercinta.

    33. September 24, 2009 at 4:10 pm

      tie..slamat hari raya…
      belum terlamabt kan…

    34. iza
      September 26, 2009 at 12:40 am

      selamat hari raya aidilfitri. mohon maaf zahir dan batin kalau tersalah tersilap semasa Iza duk menyibuk kat blog Kak Tie ni🙂

    35. October 1, 2009 at 9:19 pm

      selamat hari raya jugak untuk kak tie..😉

    1. No trackbacks yet.

    Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: