Home > Ucapan > Intai sekejap!

Intai sekejap!

hiding

Selamat menyambut Ramadhan yang mulia kepada semua teman2 dan tetamu yang dikasihi. Terima kasih atas segala-galanya. Tie ingin mohon maaf kiranya pernah terkasar bahasa, atau membuatkan teman-teman merasa kurang selesa. Salam sejahtera dan salam mesra dari Tie.

.

– Zyma, kak tie sentiasa ada di sini. Janganlah menangis. Nanti tak comel.

.

..

.

.

.salam ramadhan

Kad ni baru diterima dari Suzi. Terima kasih Suzi.

.

..

Kad dari NekPP

eid mubarak frenship blue

Mekasih NekPP. Tie terlupa nak rembat masa singgah rumah NekPP hari tu, ekekeke…..

Jangan marah dong…..!!

.

.

.

Kad dari Irfat

ramadhan2

Mekasihlah Irfat…. kak tie tau terima je… tak pernah memberi pun… biasalah, mokcik kedekuts, ekekeke…….

.

.

.

.


Categories: Ucapan Tags: ,
  1. August 21, 2009 at 9:47 am

    Tie… ilang mana, jgn la bertapa lama2 nanti bersawang blog.
    YM pun tak jawab…

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:07 pm

      Sorry Kuina,

      Tie ada di sini,tak perasan ada mesej…

      Tie okay… masih tingtong lagi.

  2. August 21, 2009 at 9:47 am

    lame kak tie menyepi? g mane? rindulah!

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:08 pm

      Okay, nanti kak tie start blogging lagi…. jangan rindu2 laa… malu pulak !

  3. August 21, 2009 at 10:19 am

    Uiks! kejap muncul kejap ilang makcik ni.. huhuhu

    apakah mood berblog sudah kabut bergalang ganti kuih2 raya? entahlah.. gitew

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:09 pm

      Tie tak buat kuih raya. Tak de mood.

      Sebenarnya malas nak blogging, tapi tak sampai hati bila baca komen2 di sini… Tie tak cukup kuat nak henti blogging.

      • August 22, 2009 at 12:36 am

        apasal lak rajuknya sampai nak berhenti blogging ni? huhhu

        tak elok gitew.. kengkawan masih perlukan Tie gitew..

        • Tie
          August 22, 2009 at 7:59 am

          Eh…bukan merajuk laa…

          Ada sebab lain, tak de kena mengena dengan blogging . Kalau Tie merajuk pun tak de siapa nak pujuk makcik tua ni…

        • Kak Long
          August 24, 2009 at 5:07 pm

          Betul kata Maza, kawan-kawan menanti2 Tie memeriahkan dunia blog…
          Kak Long selalu juga jengok2, walaupun masa tu Tie sunyi sepi.
          Aduss Tie,
          Sayu hati baca.
          Sapa kata tak ada yang nak pujuk….
          Kak long ada, maza pun ada, kanzzz, kanzz….

        • Tie
          August 25, 2009 at 8:30 am

          Ooo…kesian kat kak long ni, selalu komen kena spam. Tie geram betul kat Askimet ni. Tapi tak boleh nak buang pulak.

          Mekasihlah Kak long… Tie okay..masih boleh bertahan.

  4. August 21, 2009 at 10:24 am

    Selamat menjalani ibadah berpuasa K’Tie..
    ikhlas dr kami
    ~Ezan & Hubby~

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:10 pm

      Sama-sama la Ezan.

      Moga-moga kita dapat sempurnakan ibadah puasa dengan lebih baik kali ini.

  5. August 21, 2009 at 10:39 am

    salam kak tie…intai kejap je ke?…akak sihat?
    selamat menyambut ramadhan buat kak tie sekeluarga…senang2 dtglah ambil kad..

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:12 pm

      Hehe….

      Kak tie sihat, harap suzi dan family pun gitu juga.

      Nanti kak tie datang ambil kad. Mekasih.

  6. August 21, 2009 at 11:09 am

    salam ramadhan mubarak kak jie..
    hopefully ramadahan kali nie beri sinar yang lebih bermakna..
    jangan main intai2..semua org dah rindu kat kak tie..

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:13 pm

      Ingat nak intai sikit je.

      Rupanya ada orang nampak, ekekeke…..

      Selamat menyambut puasa , Izzah.

  7. August 21, 2009 at 12:08 pm

    ni apa hal nak skodeng skodeng ni Tie…u kaler rambut ker..heheheh

    • Tie
      August 21, 2009 at 12:13 pm

      Err……..

      Tie tak payah color rambut, laa…. Dah ada sikit2 blonde ni, hihihi….

  8. August 21, 2009 at 12:20 pm

    Tie, selamat menyambut ramadhan al mubarak. Maaf kalau ada terkasar bahasa.

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:06 pm

      Samalah kita.. Moga2 ibadah kita lebih sempurna.

  9. August 21, 2009 at 1:11 pm

    ooo main sorok2 ye? hehe

    selamat berpuasa esok hihihi

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:07 pm

      Ehehehe….

      Adila puasa betul2 tau, jangan ngelat, ekekeke….

  10. August 21, 2009 at 2:49 pm

    Salam kak tie…sy pun lama tk masuk blogging ni…sibuk la katakan. tghari tadi lunch ape ye…tntu yg special kan, esok2 dh tk bleh lunch lg dh.

    slmt bertarawikh, bersahur dan berpuasa utk kak tie sekeluarga…

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:08 pm

      Kak tie masak special untuk suami. Biasalah, tekak orang kelantan ni lain sikit, nak singgang tulang..nak perut lagi..hehe….

      Selamat berpuasa buat kenari sekeluarga juga…

  11. August 21, 2009 at 2:58 pm

    selamat berpuasa,moga ceria selalu.

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:09 pm

      Insyaallah…. mekasih…

  12. kutaksempurna
    August 21, 2009 at 3:11 pm

    selamat menyambut ramadhan..
    maaf zahir batin..

    semua keslhn mama, angie dah maafkan… hihihi.. boleh gitu…

    semoga ramadhan ni memberi seribu rahmat utk mama

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:10 pm

      Mama pun maafkan Angie, walaupun Angie telah telan semua periuk dan pinggan tu…🙂

      Selamat berpuasa, kali ini kena cukupkan tau, jangan curi2 makan, ekekeke….

  13. August 21, 2009 at 3:24 pm

    selamat sambut posa….selamat bsahur dan berterawih kak T

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:10 pm

      Mekasih Intan.

      Kak tie doakan Intan pun begitu juga…

  14. zareda
    August 21, 2009 at 4:19 pm

    Salam Ramadhan Tie…

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:10 pm

      Selamat berpuasa Zar….😛

  15. August 21, 2009 at 5:31 pm

    Salam Ramadhan kak Tie..

    Semoga kita berusaha untuk menjadikan Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun sebelumnya…

    Selamat menggandakan ibadat ye kak tie..

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:11 pm

      Insyaallah Su,

      Kak tie berharap begitu la.

      Mekasih…

  16. August 21, 2009 at 6:18 pm

    Tie, selamat berpuasa🙂

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:12 pm

      Selamat menjalani ibadah puasa dengan sempurna…😛

  17. August 21, 2009 at 6:22 pm

    Selamat berpuasa! Moga kita mendapat manfaat dari kelebihan bulan yang mulia ni..🙂

    • Tie
      August 21, 2009 at 7:12 pm

      Insyaallah…. begitulah diharapkan….

  18. August 21, 2009 at 10:38 pm

    cayala kaktie,,
    welcome back,,hehehe

    selamat berpuasa yer,,
    =)

    Kak tie – selamat berpuasa Irfat!

  19. iza
    August 21, 2009 at 10:42 pm

    selamat menyambut ramadhan almubarak untuk kak tie dan family.. selamat berpuasa🙂

    Kak Tie – Mekasih……..😛

  20. nekPP
    August 21, 2009 at 10:46 pm

    intai kejap tak pe k tiee oii..tapiiiiiiiiiiiii sedih tuu nape tak amek kad dari nekppp huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa😦

    Kak Tie – Tie baru nak pergi ambik la ni…. semalam terlupa laa…. sorry banyak2 ! Mokcik ni selalu terlupa, hu hu….

  21. August 21, 2009 at 10:49 pm

    Salam Kak Tie….

    Akakkkkkk,rindunyer kat Akak. Nangis tau saya bila setiap kali masuk blog Akak tapi tiada jawapan. Dah tu menyepi tanpa khabar berita…

    Akak sihat?? Sy harap Akak sihat hendaknyer. Salam Ramadhan Al-Mubarak. Take care ye. Jgn stress2 tau.

    Kak Tie – Kak tie sihat. Mekasih la Zyma….. Kalau tak kerana Zyma nangis tu, memang kak tie senyap gini laa….. Dah tak stress tapi sedikit tingtong, hu hu…

  22. syayassir
    August 22, 2009 at 12:10 am

    selamat berpuasa kak tie..
    dah lama menunggu entry terbaru kak tie ni…🙂

    Kak Tie – Selamat berpuasa buat Sya juga…. Bulan puasa ni kak tie slow la sikit blogging….

  23. ain
    August 22, 2009 at 3:57 am

    salam kak tie…keluar ler dr hiding kak. kak tie ke mana..senyapppp aje!!!
    SALAM RAMaDHAN UTK KAK TIE JUGA. maaf zahir batin ye kak!!!

    Kak Tie – Salam ramadhan buat Ain sekeluarga juga…

  24. August 22, 2009 at 6:57 am

    selamat berpuase kak tie dan seisi keluarga.. jangan lupe blogging ye.. tp amal ibadat tetap yg terutama.. : )

    Kak Tie – Mekasih Nadine, sama2lah kita tingkatkan amal ibadah di bulan yang mulia ini….

  25. August 22, 2009 at 9:02 am

    Akak Tie…

    Nanti kasik kat sy address Akak. Sy nak hantar sesuatu…..makanan Utara (makanan yg kering la). Kalau yg basah, kang basi lak dlm perjalanan En.Posmen ngantarnyer.

    YM Akak apa ekkkkk? E-mail add ke?

    Kak Tie – Laa…. napa nak susah-susah ni….. Tapi kalau Zyma tetap nak bagi, kak tie tak boleh tolak, ekekeke….. Nanti kak tie email, ya…hehe….

  26. August 22, 2009 at 9:12 am

    Selamat berpuasa harini Kak tie..

    Kak Tie – Mekasih dik !🙂

  27. August 22, 2009 at 9:13 am

    kaktie, ade kad menanti akak di blog saye,, sile amek tau,,
    kalu sudi,,huhu,, =)

    Kak Tie – Nanti kak tie rempit ke sana, okay….hihi….

  28. framestone
    August 22, 2009 at 1:17 pm

    he..23x kak tie nie..perli ek he..23x yup kite dah jd warga wordpress huhuuh…tp blogspot tetap di hati juga huu

    selamat berpuasa buat kak tie sekeluarga

    Kak Tie – He he…. Selamat berpuasa…..

  29. nahmy
    August 22, 2009 at 1:52 pm

    Salam Ramadhan & selamat mengimarahkannya. ‘tuai padi antara masak, esok jgn layua-layuan, intai kami antara nampak…

    Kak Tie – esok jangan rindu-rinduan………waaakakakaa……

  30. August 22, 2009 at 1:57 pm

    Tie…..

    rindu la….

    selamat berpuasa Tie..

    Tie – Selamat berpuasa, Sally…….

  31. August 22, 2009 at 2:13 pm

    Ooo..patutlah lama..tukar perabot lagi utk puasa ni ye..raya nanti tukar tak hehe..
    selamat berpuasa ye kak tie..

    Kak Tie – Ekekekeke…… kak tie cepat jemu laa…. kalau kat rumah ni cuma alih2 perabut je, tak beli baru, hihi….

  32. August 23, 2009 at 1:43 am

    Ramadhan Kareem Kak Tie ku..😛

    Maaf.. Saya tenggelam timbul.

    Kak Tie sihat?😛

    Kak Tie – Sihat dik. Kak Tie pun tenggelam timbul ……

    • August 23, 2009 at 6:11 pm

      Hehe..😛

  33. aie
    August 23, 2009 at 2:00 am

    selamat berpuasa yek😀

    Kak Tie – Selamat berpuasa….😛

  34. Kin
    August 25, 2009 at 10:32 am

    Salam ramadhan juga daripada kami di Limerick, kak tie…thn ni takde kad, musim ‘malas’ tak abes2 lagi nih!! hehhehe..

    Tie – Mekasih Kin…. Tak pe laa… asalkan Kin dan keluarga sihat dan selamat di sana…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: