Home > Tingtong > Intai Seluar Dalam

Intai Seluar Dalam

Ramai orang cari kata kunci ‘ Intai Seluar Dalam‘ dan terus masuk blog ni !

Apa yang seronok sangat tengok seluar dalam tu ? Kalau dah minat sangat, pergilah beli kat shopping kompleks . Berlambak, tak terpilih.

.

https://i0.wp.com/www.mylittleredwagon.com/toys/images/hanes-underwear-new.jpg


Ni Tie bagi tengok percuma ! Belek dan telek laa puas-puas…..  Ada gambor kepala keretapi lagik!!  Err……… lepas ni nak tengok apa pulak ? Nanti Tie tolong carikan…………..waaakakakaa……

.

.

Edit –


Ooo…… ni panties untuk little princess. Ada pulak yang tak puas hati, nak gak tengok pompuan punya, ekekekeke…… Nekcun ooii….. macam ni comel tak ?

.

.

.

.

Categories: Tingtong Tags: ,
  1. August 3, 2009 at 3:48 pm

    comelnya seluar dalam tu.. shahmey mesti suka nak pakai heheee..

    • Tie
      August 3, 2009 at 3:54 pm

      Ooo….ye la… nanti bila pakai terus keluar bunyi…tooo..tooot… keretapi nak lalu…ekekeke………

  2. zareda
    August 3, 2009 at 3:52 pm

    lepas ni jangan intai baju dalam ler pulok… ahhahha

    • Tie
      August 3, 2009 at 3:55 pm

      Hi hi…harap2 gitu laa….😛

  3. August 3, 2009 at 3:56 pm

    yg dalam tu lah dorang sibuk nak intai,hehehe. yg kat kompleks tu terdedah, tak syiokkkk,hehehehe.

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:00 pm

      Yang kat luar tu dah biasa tengok agaknya… dah jemu, ekekeke…..

  4. ICS
    August 3, 2009 at 4:05 pm

    he he he… ada aja kak tie ni….

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:11 pm

      Kak tie kan tak de kerja, ekekeke….

  5. August 3, 2009 at 4:06 pm

    alamak! kalau den pakailah.. camno lah rupo eh?! hmm

    wakakakka

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:12 pm

      Jangan Maza…… !!

      Bagilah peluang sikecil Daniel dan Nasrun tu…..

      Teruk betul la pokcik nih!

      • August 3, 2009 at 8:54 pm

        Kanda Maza….

        kalau ekau yg pakai…….den org pertama gelak berguling2 tau.
        Ekau punya zaman nak pakai seluar dlm cenggitu dah berlalu.

        Sudehhhhhh…..den dah lamo tunggu ekau punyo citer antu. Mano,mano,mano??

  6. ain
    August 3, 2009 at 4:07 pm

    kak tie…comelnya suar dlm tu. nak carikan ikram la pas ni.hihi

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:13 pm

      Cari laaa………… ! waaakakakaa…….

  7. August 3, 2009 at 4:23 pm

    Tie, apa sume gambar untuk boy ajer? Tak ada ke yang gambar princess? Cucu nekcun mesti suka kalau ada… eeeerrr…. kawan nekcun yang nama Maza tu pun mesti suka!…. hehehehe….

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:34 pm

      Aaii ?

      Napa pulak tetiba Tie jadi tokey seluar dalam ni ?? Siap ada permintaan lagi….uwaaa…..

    • August 3, 2009 at 5:27 pm

      uiks! nekcun, dengar kata kalau nak hilangkan jerawat kat muka nekcun tu ha, elok lapkan dengan seluar dalam dari teruna mcm budak maza tu.. huhuhu

      tapi kena curi ler.. yg tak basuh lagi. katanya memang mujarab..

      mesti jerawat jauh pergi, sambil sumpah seranah kena usir dgn enzim2 seluar dalam itew..

      wakakakka

      • August 3, 2009 at 6:05 pm

        Hei Maza… muka nekcun licin ler… tak ada jerawat pung!… hehehe…
        sorry Tie… terpaksa ligan si maza tuh kat kebun tie nie haaa…!

      • Tie
        August 3, 2009 at 7:13 pm

        Uwaaa……….

        Rupa-rupanya inilah sebabnya seluar dalam gadis2 dicuri… nak hapuskan jerawat batu pokcik Maza !!

        Waaakakakaaa………

        • August 3, 2009 at 9:01 pm

          huhhhhh….
          patut la byk celuar dalam bebudak pompuan hilang….ghupe nyer ada org yg rampok…..lagi mau taruk kat jerawat batu dan kayu di muka.

          Ni mmg keje si Kanda Maza nihhh. Huhuhuhu… 🙂

  8. August 3, 2009 at 4:44 pm

    comelnya Tie… bila dah tua2 skin colour je…kehkehkeh

    Suparman pakai pun cun kalau macam ni…buang je yg kaler merah tu

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:47 pm

      Aaahahahaha…..

      Entahlah….tetiba jadi tukang promosi seluar dalam pulak !! Kalau kita ni pakai gitu tentu lagi comel kan ?? Uwaaaaa………

  9. August 3, 2009 at 4:46 pm

    keh3.. lumrah naluri manusia… pantang tajuk2 yang ade sx mesti nak singgah..

    • Tie
      August 3, 2009 at 4:47 pm

      waaakakakaa……. ni ngaku sendiri ke ??

    • August 3, 2009 at 5:28 pm

      Kanzz dah kantol…wkakakakka

      • August 4, 2009 at 7:37 pm

        wahahaha! terkena aku!

  10. August 3, 2009 at 4:59 pm

    takda modal nak komen.. badmood.

    • Tie
      August 3, 2009 at 7:13 pm

      Aaiik ?

      Ustat pun ada bad mood ? Sabor laaa…….

  11. August 3, 2009 at 5:05 pm

    wahahhahaha….sapa tu yg nk tgok gambo spentot..heheh…

    • Tie
      August 3, 2009 at 7:15 pm

      Tak tahu laaa………

      Hari2 mesti ada sorang dua intai seluar dalam kat blog ni.
      Kak tie naik malu !

      Tu yang tepek seluar dalam betul2 !

      • August 4, 2009 at 10:02 am

        kadang2 nak gelak guling2 tengok keyword yang sampai blog kita…

        • Tie
          August 4, 2009 at 10:23 am

          Memang teruk… macam gini ke pemikiran orang kita..hu hu..

  12. syayassir
    August 3, 2009 at 5:13 pm

    hahaha, kak tie,
    blog saya pun banyak betul perkataan2 yang aneh dari search engine term..😛

    • Tie
      August 3, 2009 at 7:16 pm

      Orang2 sekarang ni memang pelik2 perangainya.

      Dalam blog pun nak intai seluar dalam.

  13. August 3, 2009 at 5:17 pm

    Heeee..kelakar la KAK TIE..saya punya blog pun selalu ada keyword lucah..apakejadahnya. haha

    • Tie
      August 3, 2009 at 7:16 pm

      Dah jadi tabiat agaknya….

  14. August 3, 2009 at 5:17 pm

    p/s: kak tie..lucahnya avatar saya…huwaaaa…

    • Tie
      August 3, 2009 at 7:17 pm

      Tu yang terkangkang ….? Waakakakaa……..

  15. August 3, 2009 at 8:57 pm

    Hihihihi……suke gituuuu.

    Celuar dalam ye…..hihihi. Tomelnyerrrr. Sy suke….nak satu,boleh? Jgn bagitau kat Kanda Maza ye. Rahsia kita berdua ye,Kak Tie.

    Kihkihkihkih…..

    • Tie
      August 3, 2009 at 9:28 pm

      Ha ha ……

      Tak sangka begitu ramai peminat seluar dalam……uwaaaaa…….

  16. ima
    August 3, 2009 at 9:14 pm

    kak tie…cutenye seluar dalam tu!!!kalau anak2 ima tengok
    pasti berebut nak beli ni…hehehe

    • Tie
      August 3, 2009 at 9:29 pm

      err…. kak tie pun geram gak ! Teringin nak pakai comel2 gitu, ekekeke…..

  17. Tirana
    August 3, 2009 at 9:49 pm

    hehehe…cerita pasal seluar dalam pulak ye kali ni… Seluar dalam sekarang pelbagai fesyen..hehehe..pergi kat kedai, pilih aje yang mana berkenan..jangan buat nakal nak curi seluar dalam orang..hahaha..Seluar dalam saya pernah kena curi masa tinggal dalam kem askar..kekekeke..entah sapa yang mencurinya dan untuk apa dia ambil, tak tahu lah…Seluar dalam tu pun bukannya baru..hehehe

    • Tie
      August 4, 2009 at 6:10 am

      Kena curi ?

      Uwaaaa……….. dasatnya….!!

      Ni mesti sipencuri mukanya penuh dengan jerawat batu… (Maza yang beritahu..)

  18. Kak Long
    August 3, 2009 at 11:05 pm

    Sungguh comel,
    Macam-macam ada ya..
    bukan orang yang mengintai sebab orang yang suka intai ni memang perangai tak comey…

    • Tie
      August 4, 2009 at 6:11 am

      Hi hi….

      Orang yang suka mengintai tu memang buruk perangainya…

  19. August 4, 2009 at 10:01 am

    sy mau cari yg tome mcm tu gak la…
    errrkkk ada tak a?

    • Tie
      August 4, 2009 at 10:23 am

      Ada… ada… nanti pakai pastu tunjuk kat kita, ekk !! Uwaaaa………

  20. Aykay
    August 4, 2009 at 12:41 pm

    memang ginilah org, dah ada seluor dalam sendiri nak juga intai org lain punya…

    • Tie
      August 4, 2009 at 1:12 pm

      Waaakakakaa….. tu la yang pelik !

  21. nekPP
    August 5, 2009 at 10:06 pm

    kahkahkahhh ada2 ajelah mokcikkkkk nih!!!!😛😛😛

    • Tie
      August 5, 2009 at 10:26 pm

      Kih kih ….memang mokcik tak de kerja..😛

  22. August 24, 2009 at 7:09 am

    pandai kau cari traffic

    • Tie
      August 24, 2009 at 8:17 am

      Ekekekekke……………ngaku aje la dah kantoi !!

      Napa blog mountainbike tu tak boleh comment ? Memang saja tak bagi ke ?

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: