Home > Tag dan award > Award dari Ezan dan Kin Hashim

Award dari Ezan dan Kin Hashim

Award2 ni dari Ezan. Terima kasih laa….. Kak tie rasa bertuah betul.

award dari ezan dan

blog-love-award[1](Dah berkurun Ezan bagi, lupa nak angkut!)

The rules:

1. Copy award di atas utk diletakkan di blog anda

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie Intan @ Ezan

  • Blogger yang baru Tie kenali
  • Dia satu2nya blogger yang berani kata Tie kuat membebel….kat blog je…hi hi….
  • Seorang Protonian
  • Tak kedekut dengan awards
  • Suka tengok gambar perkahwinannya yang terpampang kat blognya, ekekekekee……….

3. Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya

Kak tie dah buat tag ni…. diΒ  http://kayteeze.wordpress.com/category/tag-dan-award/page/4/

.

.

.

.

Award dari KIN HASHIM

award dari kin

Kin ni memang kaya dengan award. Malu lak sebab asyik terima je. Dah nasib……he he.. Terima kasih Kin….. Maaflah Kak tie ni memang tak pandai nak buat ucapan, hu hu…..

Categories: Tag dan award Tags: ,
  1. May 21, 2009 at 11:15 am

    hmmm….?!

    • Tie
      May 21, 2009 at 11:21 am

      Oooiiiittt!!!

      Ngantuk lagi ko??

      Tu….. baca entry yang pasal pipit laa……….ekekekee………..

      • May 21, 2009 at 11:41 am

        uik! PIPIT….

        tetiba jerk cerah biji mata.. bundar, terbeliak wooo..

        erk! lain macam jerk bunyinyer TIe….
        hmm

        wakakakka

        • Tie
          May 21, 2009 at 11:47 am

          Adoi……….

          Entry terkini tu laa….. kat atas sekali…. nampak tak ??

  2. ain
    May 21, 2009 at 12:06 pm

    tahniah kak Tie..dpt award!

    maza tu pantang dengar pipit, hidup terus!!hahaha

    • Tie
      May 21, 2009 at 12:29 pm

      Waaakakakaa……….. Memang pokcit tu teruk betul!!!

  3. May 21, 2009 at 12:23 pm

    warh, terima kasih atas puji2 tue yerπŸ™‚

    takpe kak, akak bebel pun sy suka bc blog akak, ikhlas nie tauπŸ™‚

    Hopefully one day kite boleh jumpa kan kak

    terima kasih sudi jd sahabat maya syπŸ™‚

    • Tie
      May 21, 2009 at 4:37 pm

      Ha ha ….. sama sama kasih………..πŸ˜›

      Nanti akak akan terus bebel……..πŸ˜†

      Err……nak jumpa ?

      Issh…… malu laa…………..hi hi hi……….

  4. kin
    May 21, 2009 at 7:37 pm

    time kasih sudi tepek award tu kak tie. org memberi kita merasa. dah rasa, kita pass kat org lain pulak, biar seme dapat merasa..hehehhe..

    • Tie
      May 21, 2009 at 8:22 pm

      Ehehehe……….

      Cuma kak tie je, asyik menerima tapi tak pun memberi….πŸ˜†

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: