Home > Berita > Mokcik dah balik !!!

Mokcik dah balik !!!

Alhamdulillah………

senyum kambing

Rasa bersyukur tak terkira kerana Tie dapat pulang berjumpa dengan mak dan ayah walaupun tidak dirancang, ekekekekee………….๐Ÿ˜›

Pada pagi Isnin 11 Mei, Tie terima sms dari adik yang mengatakan mak demam panas. Tie jadi tak tentu arah laluย  talipon hubby. Hubby ambil cuti kecemasan dan kami pun terus angkut budak2 dari sekolah termasuk sibujang di asrama tu.

Tak sampai hati nak tinggalkannya , lagipun mesti toknya nak jumpa juga. Jadi, tak semena2 minggu lepas merupakan percutian kami yang istimewa, hehehe……….

Mak ambil masa 3 hari untuk sembuh dari demam tu. Dan sekarang dah sihat seperti sediakala. Bila mak dah sihat, kami pun apa lagi …teruskan acara biasa setiap kali pulang ke Johor iaitu SHOPPING!!!

Masa di Jusco, budak2 tu merengek nak makan di Kenny Rogers. Bila dah tinggal tulang baru teringatย  ada wifi di situ. Sempat membelek blog kejap, dan rasa terharu bila baca komen2 tu…. Lagi bertambah sayu bila tiba masa nak bayar, masing2 dok tersengih kat mamanya..hu hu… ringanlah sikit purse ni, uuwaaaaa…………….

Tie menghargai semua yang singgah di blog ni. Ada juga yang rindu kat mokcik ni rupanya, ekekekee………… Tak sangka betul!!

Pada Ima , Muhammad Sayyid dan Dyg, Kak tie okay je…. memang ingat kat semuanya…rasa lega mak dah sihat.

Pokcit Maza ooiii!!! Mokcik ni dah lama simpan gebor tu(sekarang kan panas!!)ย  Ni dok telek2 besen tu, ingat nak berendam je (budget tak cukup nak buat swimming pool!!) Rasa2 nya mokcik ni muat kot , kih kih ….!!

Dan buat KTS @ CD@ Angie…….. mama tak sempat nak angkut Angie sekali. Lagipun kereta tak muat. Lain kali kena kurangkan makan donut tu. Oooo …… tika di Big Apple Donut tu, mama teringatkan CD, tak pe…mama makankan utk CD dan CC sekali, ekekkekee……..:mrgreen:


Psst : Hari Guru disambut besar2an di Ganu…. Selamat Hari Guru kepada semua warga pendidik !!!

Categories: Berita Tags: , , ,
  1. May 16, 2009 at 9:16 pm

    salam kak tie,
    balik kg rupanya…tertanya juga saya…shopping n makan sakanlah tu…
    alhamdulillah mak kak tie dah sihat ye…

    • Tie
      May 16, 2009 at 10:46 pm

      Tu laa….. mak dalam sakit2 tu boleh suruh gi shopping lagik… he he…

      Syukur, sekarang dah okay. Agaknya rindu kat cucu……

  2. May 16, 2009 at 9:33 pm

    mokcik dah pulang kami buat cucur horeyyy….rindu mokcik hehe

    • Tie
      May 16, 2009 at 10:47 pm

      Ye laaaaa………

      Mokcik pun ingat kat CC tu….. Bila makan terus ingat tau !!

  3. kutaksempurna
    May 16, 2009 at 10:11 pm

    huhuhuhu..
    mama dah balik..

    huhuhuhu…
    dah 5 hari CD tak makan..

    huhuhuhu..
    sampai hati mama..

    huhuhuhu..
    makan donut utk CD ngan CC??

    huhuhuhu…
    lepas ni CD janji tak makan donut lagi..

    huhuhuhu..
    mama.. mama..

    selamat hari guru utk mama..
    mama lah cikgu terbaik…
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    kak tie,
    alhamdulillah mak dah ok…
    risau kan bila mak sakit๐Ÿ˜ฆ

    • Tie
      May 16, 2009 at 10:52 pm

      Ooo…..bila mama tak ada baru rindu kat mama, ya ??

      Terima kasih atas ucapan tu…

      Napa pulak tak makan tu ?? Kesian anak mama, mesti kurus melidi ni…..

      Ambiklah lemak mama ni…. dah terlebih pulak sebab makan banyak sangat donut…!!

      Lain kali kalau mama nak cuti, mama bagi tau…. mungkin nak ke pulau redang cuti sekolah ni. Mama bagi kunci rumah dan kunci pintu dapur….. CD dan CC kena jaga rumah, ya…..ekekekekee………….

      • kutaksempurna
        May 17, 2009 at 12:18 am

        huh!!!

        ingatnya boleh ikut… rupanya nak bagi kunci suruh kitorang jaga rumah??
        lebih baik takyah bg tau..

        huhuhuhuh…
        nak pergi redang gak…

        • Tie
          May 17, 2009 at 6:35 am

          Kih kih ……….!!

          CD dan CC kan suka dok kat rumah……….

          Bolehlah belajar meriahkan dapur tu…… waaakakakaa………:mrgreen:

  4. May 16, 2009 at 10:58 pm

    Ooo kak tie balik kmpg.. Iza duk agak kak tie pi jalan-jalan..
    welkam bek kak tie๐Ÿ˜€
    Comel lah senyum kambing tu
    Selamat hari guru

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:27 am

      He he…… Percutian yang tidak dirancang la tu…… kih kih…!!๐Ÿ˜›

  5. ima
    May 16, 2009 at 11:43 pm

    ooo rupa2nya balik johor ye…syukurlah mak kak tie dah sihat.
    wah sambil menyelam minum air ye….nak gi shopping kenapa tak cakap,kalau tak bolehlah ima pegi intai kak tie…..hehehe

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:29 am

      Eh…….

      Ima dok kat mana ?? Kak tie ingat Ima dok kat KL……. waaakakakaa…….

  6. May 16, 2009 at 11:52 pm

    wawa…kak tie dah balik~rindu gla nak dengar dari kak tie…len kali tinggal la memo kak tie..jangan tinggal rumah cam tu je…huhu….nasib bek tak gi report polis…tapi interpol la kalau polis indonesia takde faedah gak~huhu..

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:32 am

      Huaaaaaa…………..๐Ÿ˜€

      Kak tie tak sempat nak bagi notis tutup kedai!!

      Lagi pun masa tu sedih betul. Tapi kena kawal perasaan sebab takut budak2 tu nampak dan meraung sama, hu hu…..

      Mujurlah Sayyid tak report polis….. Tak pasal2 kak tie jadi famous nanti, ekekekekee……….

  7. May 17, 2009 at 12:03 am

    ni baru betul di kata senyum kambing hehe.. syukur la mak dah sihat.. selamat hari guru..

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:34 am

      He he …… memang syukur mak dah sihat. Muka Tie pun dah macam kambing tu, hi hi…๐Ÿ˜›

  8. May 17, 2009 at 12:22 am

    huk3. sape yang balik ni… kak tie ke atau yg kt gmbo tuu. tengok kambing comey gile tu. haha. sweet je senyum

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:37 am

      Ha ha…………

      Esok2 nanti nak cari kambing yang pandai senyum gitu….. memang sweet sangat!!

  9. zareda
    May 17, 2009 at 1:16 am

    wah tie, sempat lagi balik kampung.. kiranya hadiah hari ibu lah tu. Bertemu ibu tersayang..

    patutlah senyum kambing jer… hehhehe

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:38 am

      Itu laa…………

      Tak sangka boleh balik jumpa mak dan ayah…..๐Ÿ˜†

  10. May 17, 2009 at 2:01 am

    wah…balik kg rupanya kak T…ingat g mana menghilang…
    sioknya dpt jumpa bonda….dpt lepaskan kerinduan kan…

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:40 am

      Mak kak tie pun tak sangka dapat jumpa kak tie sekeluarga….. Kira sama2 rasa surprise…. he he…

  11. a01lida
    May 17, 2009 at 2:11 am

    ptt la lame tak nmpak huhuhu
    balik kpg rupa nya๐Ÿ˜€

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:49 am

      Hi hi…..

      Tak sempat nak beritahu…… he he….

  12. aie
    May 17, 2009 at 2:19 am

    salam. sukenye balik kg.!! haha

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:50 am

      Salam,

      Mesti la suka. Bukannya senang suami nak dapat cuti…. he he…

  13. cpj
    May 17, 2009 at 2:28 am

    terima kasih atas ucapan hari guru…

    • Tie
      May 17, 2009 at 6:50 am

      Hari ni budak2 tu sibuk nak sambut hari guru…..๐Ÿ˜›

  14. ain
    May 17, 2009 at 8:50 am

    oooo…kak tie balik kampung upernya. Alhamdulillah mak akak dah sihat. Seronok le gi sopin2 sakan kat Jusco. Dekat tu ngan umah saya. kalu tahu, boleh gak saya belanja akak makan2.hihihi

    • Tie
      May 17, 2009 at 11:09 am

      Ooo….kak tie tak teringatkan yang Ain dok kat johor… hu hu… Kalau tau tentu kak tie dah calling2 ajak makan sama, ekekekee………๐Ÿ˜ณ

  15. May 17, 2009 at 10:10 am

    oooo…bali kg rupa2nya. patutnya sunyi sepi rasanya dunia cyber ni tanpa kak tie. sukanya dapat balik kg. alhamdulillah mak kak tie dah sihat. mak kak tie seronoklah ye dpt hadiah hari ibu jumpa kak tie sekeluarga…

    • Tie
      May 17, 2009 at 11:10 am

      Aaiik ??

      Sunyi ke ?? Agaknya mokcik ni terlalu kuat bebel, hi hi….

      Memang mak dan ayah seronok. Kak tie pun sempat masak2 untuk mereka. Ayah siap puji lagi sup yang kak tie masak, hi hi…..

  16. May 17, 2009 at 11:01 am

    wahh,,cumilnye kambeng tuh!!!
    huuhuu…

    moge kak tie smile sokmo ek~~~
    hee..

    toink2..
    hmmm~ibu..

    hmm,,,
    go kak tie!!!
    hehee,,,

    • Tie
      May 17, 2009 at 11:11 am

      Kak tie teringin nak senyum secomel kambing tu…… waaakakakaa……… tentu dunia jadi lebih ceria…… he he…

  17. May 17, 2009 at 11:42 am

    salam…
    takde kat rumah rupanya patutlah sunyi sepi rasanya dunia blogger beberapa hari ni… sy pun tak sempat nak merayap laman rumah jiran-jiran… sesekali balik Johor seronok iye kak tie yang paling mustahak emak kaktie dah sihat semula…. bila mak sakit kita pun terasa juga keperitannya.

    • Tie
      May 17, 2009 at 2:11 pm

      Ya lah……

      Bila orang tua kita sakit, rasa resah betul terutamanya kerana mereka tu jauh dari mata. Harap2 mereka terus sihat je…..

  18. nekPP
    May 17, 2009 at 11:49 am

    salam pagi ceria org ganuuu…mmmmmmmmmmm balik kamponggg…cap jempol!!
    alhamdulillah mak sihattttt…

    uhuhuhh sure kije lumah tanggaaaa manyakkkk oooo..selamattttttt..ekekeke ;p
    take careeeeeee yeeeeeee..penat titiun aje lah! wahahaha…

    • Tie
      May 17, 2009 at 2:13 pm

      Ooo….kerja memang tak pernah abis.

      Kain baju bertimbun semula, macam bukit je, hehehe……..

      Mujur cik abang dan budak2 tu tak cerewet tentang makan. Bolehlah masak ikut citarasa sendiri, kihkih…….๐Ÿ˜›

      Tido ? Hu hu….. tido tu toksah kira…. naik sembab muka ni, ekekekee…………

  19. May 17, 2009 at 12:56 pm

    Balik cuti hari ibu rupanya…saya rilex je tak balik bertahun-tahun..amacam boleh challenge? hehehe.

    • Tie
      May 17, 2009 at 2:14 pm

      Tak pernah talipon mak ke ?? Tak rasa sebak ke bila dengar suara mak dan ayah ??

      Ke kontrol je….. he he………..

  20. May 17, 2009 at 1:22 pm

    Salam Kak Tie,
    Ingatkan kambing tu nak buat kenduri aqiqah td…. Senyumnya sungguh memikat kalbu!
    Best ya..dpt peluk mak…

    • Tie
      May 17, 2009 at 2:15 pm

      Anak2 kak tie semua dah besar… dah buat pun aqiqahnya…………

      Hmm…..mungkin nak buat korban pulak. Teringin nak makan kambing, hu hu… sedap tu !!

      Ooo…….memang dapat peluk mak, dan baring2 dengan mak… he he….

  21. May 17, 2009 at 6:24 pm

    oooh Tie balik kg jumpa mak…
    Bestnyeeeer…
    Ingatkan Tie majuk..hehehe

    Alhamdulillah mak dah sihat..Tie pun sihat kann..

    • Tie
      May 18, 2009 at 8:54 am

      Laaa…….tak merajuk pun. Tak de sebab nak merajuk, keh keh !!!

  22. May 17, 2009 at 6:49 pm

    baru pasan tadi masa dok lunch kakt merrybrown ada wifi tapi dr kenny rogers.. kehh

    • Tie
      May 18, 2009 at 8:55 am

      Sekarang ni banyak tempat ada wifi……hihi…..

  23. May 17, 2009 at 8:54 pm

    Alhamdulillah mak Kak Tie dah sihat..
    dia rindu Kak Tie agaknya tu….

    comel kambing tu… pandai senyum dia hehe..

    • Tie
      May 18, 2009 at 8:56 am

      Sekarang ni musim demam, Neeza. Tu yang bimbang sangat.

      Kak tie dah rasa semacam ni sejak balik dari Johor.

  24. May 17, 2009 at 9:46 pm

    A`kum Kak Tie.
    Thanks 4 visiting me ekkkk. Sy balas balik jenguk-m`jenguk nih.
    Mak Akak Tie tak sihat ekkk? Semoga dia cepat2 sembuh ye.

    Take care….

    • Tie
      May 18, 2009 at 8:57 am

      W’salam……..

      Mak kak tie dah sihat, alhamdulillah…….

  25. May 17, 2009 at 11:12 pm

    salam tie.

    tiba2 akak pun rindu nak balik kampung jumpa mak and abah…

    • Tie
      May 18, 2009 at 8:59 am

      Salam Kak Sherry……..

      Kak Sherry tak balik jenguk orang tua ke ? Kalau ada masa eloklah balik.

      Mungkin mereka juga rindu kat Kak Sherry dan anak2…๐Ÿ˜›

  26. ima
    May 17, 2009 at 11:16 pm

    alahai kak tie tak tahu lagi ke???
    ima dok pasir gudang le…..
    lain kali kalau balik johor tu mai lah dtg umah ima…..

    • Tie
      May 18, 2009 at 9:00 am

      Pasir Gudang ? Ooo…..lupa laa…. memory dah masuk virus, kih kih …!!

      Biasa kalau ke pasir gudang tu utk ke Giant je, he he… Tak de sedara kat sana. Nanti ada peluang kak tie hallo2, ya… jangan lak menyesal pelawa kak tie ni… he he… Kak tie kuat makan !!

  27. May 17, 2009 at 11:31 pm

    Balik kampung rupa nya kak tie kita ni,ingan kan menghilang kan diri..
    patut pun,mesti karang dah boleh tersenyum..terlepas segala rindu pada mak…betuk tak kak tie

    • Tie
      May 18, 2009 at 9:01 am

      Memang dah boleh senyum walaupun tak secomel kambing tu…. ekekekeke……………

  28. May 18, 2009 at 1:37 am

    klong klong klong…..

    maza baru balik jugak.. tapi dari Kuantan heheheh…

    Balik dari sana jam 8.00 malam, sampai KL 12.30am.. aderkk.. sepanjang jalan kena hujan wooo……..dari Maran membawa ke KL.. aderkkkk

    Tapi apa2 hal, syukur, kerana Tie dan ibunya dalam keselamatan.. alhamdulilah…. rasanya masih sempat kalau nak merasa ayam golek Nara ni…

    hehehhehe

    • Tie
      May 18, 2009 at 9:03 am

      Oooo…..pokcit dah sampai !!

      Tiap2 minggu balik chop pasport, ya…. waaakakakaa………๐Ÿ˜€

      Errk….. sakit ati tengok ayam golek tu….. Poslah ke ganu ni …. hu hu…..

      • May 18, 2009 at 9:25 am

        wakakak.. ayam golek yea.. nak yea..

        tak leh..
        chop sendiri pasport kat KL nie.. wakakkaak

        (psst: kekonon balas dendam lah tu) wakakaka

        • Tie
          May 18, 2009 at 10:35 am

          Tak pe laa…….

          Nanti kita pergi senyap2 dan snap gambor ayam togel, eh….. ayam golek!!

  29. May 18, 2009 at 7:14 am

    alhamdullillah ibu kak tie dah sembuh.

    kenny rogers makin mahalkan….saya suka sangat makaroni n cheese.

    selamat kembali.

    • Tie
      May 18, 2009 at 9:06 am

      Memang mahal !! Cekik darah !! Tapi coleslawnya kak tie minat, sedap pulak…hehehe…….

      Budak2 tu yang suka sangat makan makanan gini. Kak tie dah jelak sebenarnya. Teringin nak makan makanan2 kat food court je…..

  30. May 18, 2009 at 8:16 am

    Tie, Alhamdulillah emak tie dah sehat dan Tie sekeluarga pun dah selamat pergi dan balik kampung. Terfikir gak nekcun kenapa tie tak up-date blog beberapa hari kerana setahu nekcun, tie ni aktif dan rajin up-date blog, tak macam nekcun, bila teragak jer baru nak up-date… Anyway, missed you…

    • Tie
      May 18, 2009 at 9:08 am

      He he………๐Ÿ˜†

      Tie tak sempat nak beritau hari tu….. Lagi pun hati dah sedih. Nak taip pun macam kabur je…..

      Sejak balik ni rasa macam malas pulak nak update. Keletihan kot. Maklumlah dah tua, ekekekee………..

      • May 18, 2009 at 9:28 am

        Lah! Dah Tua ke? huhuhu

        elok pakai minyak lintah… tak pun pakai produk MUJARAB. alahai krim yg dari halia iteww….kasik kurangkan kedut2 tu ha.. dan juga kasik kurang2kan sikit lemak berlebihan itewww..

        hehehhehe

        • Tie
          May 18, 2009 at 10:34 am

          Ooiitt !!

          Kita tua umor je, rupa masih muda tau !!

          Kulit kita tak kedut pun. Masih cantik bak anak dara, waaaakakakaa……..๐Ÿ˜†

  31. May 18, 2009 at 9:39 am

    welcom back tie… ingatkn hanyut kemana..
    dtng berkali2 tn rmh tak dak… balik x smpt minum kopi pun..

    moga mak ayah cpat sembuh sihat waafiat.. selalu

    kamben tu bela bg cepat besar nanti raya leh buat korban
    minta kat CC petua membesar, sihat & kuat

    • Tie
      May 18, 2009 at 10:37 am

      He he……kalau hanyut pun tak kemana, mesti merempit dengan bot laju kat tasik kenyir….ekekekee………

      Memang geram tengok kambing. Kat ganu ni, tepi2 jalan terutama di pantai penarik tu comel2 kambingnya. Rasa nak kidnap je, kihkih !!

  32. May 18, 2009 at 10:07 am

    bestnyer balik kampung.. tetiba teringat lak kat kampung.. tp xde kambing.. huhu
    kak tie mmg sedeh la bila pas makan kena kuarkan uang.. boleh x kalo pegi makan tingalkan purse.. hihihi

    • Tie
      May 18, 2009 at 10:39 am

      Kak tie kalau gi makan2 di shopping complex tu memang sah2 kena jadi tukang bayar….

      Budak2 tu ngada2 nak makan tempat yang cekik darah. Boleh pitam ni….!! Siap ada slogan lagi…. “Bila lagi ma………nak belanja……..” Dasat!!

  33. May 18, 2009 at 10:14 am

    la ..balik kampung rupa nya…
    patut lah senyap sunyi jer

    Syukur mak tie dah sembuh….susah hati kan kalau kita duduk jauh jauh ni..ni nasib baik boleh balik dengan cepat..kalau duduk kat Sabah atau serawak tu macam mana….agak nya kalau tak dapat naik belon…rasa nya tie balik naik bot kot….hahaha..gurau jer..

    makan kat kenny rodgers tu memang boleh mengempis kan dompet dan membeliak kan biji mata masa nak bayar!

    • Tie
      May 18, 2009 at 10:45 am

      Ooo…..naik belon ??

      Tak boleh laa…. Tie ni tak pernah naik flight lagi… Dengar je dah gayat… hu hu… Kalau betul2 naik belon mesti terus mabuk!!

      Rasa2nya dah tak nak makan lagi kat kenny rogers tu…… hu hu….

  34. May 18, 2009 at 10:27 am

    Muffin kat kenny sodap tu…!

    • Tie
      May 18, 2009 at 10:45 am

      Memang sedap tapi mahal sangat !! Mujur tak pitam kat situ !!

  35. May 18, 2009 at 11:05 am

    slm…saya mintak maaf ,,,xdan nak buat rumusan pasal komen2 mengenai hari ibu tu…lagi pun saya dah nk habis praktikal nie,,maklum lah sibuk ckit time cmnie…,,,,insyaAllah skit masa lg saya akan buat rumusan mengenai isu itu…tq

    • Tie
      May 18, 2009 at 4:56 pm

      Ooo………sibuk rupanya…….

      Tak pe laa…….buat yang penting dulu.

      Kita semua tak kemana pun, he he…

  36. May 18, 2009 at 1:01 pm

    out of topic–> susah ke nk masuk comment.. kite punye button komen kat belah bawah la kak..

    cdg nk wat pop up..tp tetap kne scroll ke bawah..so wat la cam nie…kite pernah jumpe.. tp delete je.. xsuke la orang yg kurang ajar.. len la klu die tue blogger yg terdasyat.. nie berblog 2-3 minggu.. dah berlagak gilew..

    perlu ada sifat hormat menghormati..betul x kak

    • Tie
      May 18, 2009 at 4:58 pm

      Ada masanya kotak komen tu tak muncul. Dan kekadang loadingnya lambat. Boleh tido kejap, he he….

      Ya laa…. kita kena ada sifat hormat menghormati walaupun pada orang yang kita tidak kenal. Barulah aman dunia ni, hihi….

  37. May 18, 2009 at 1:21 pm

    k tie,

    sahdu aje hati ni… bila dah tengok k tie senyum2 tambing gitu semula….

    mak k tie… rindu ngan k tie la tu, sebab bila k tie balik menjenguk mak pun semangat nak sihat tambahan kan tengok cucu ramai2 datang.

    kita pun rindu gak… manalah k tie lama hilang… sampai demam harini. – huhu demam ni k tie….. aaaa chooooooosssss!!! pinjam lengan k tie…

    • Tie
      May 18, 2009 at 5:00 pm

      Waaakakakaa…….. tengok senyum kambing pun rasa syahdu, ek….

      Adoi……..kesiannya Zan demam. Kak tie pun rasa tak sedap badan. Bantal tu asyik melambai2 je…. Muka ni dah sembab laa…. Letih sangat ni… hu hu….

      Nak pinjam lengan ? Nah ambik ! Skirt kak tie pun kak tie rela bagi pinjam, Zan punya pasal….. ekekekee……..

  38. j M
    May 18, 2009 at 2:06 pm

    adekah senyuman kak ti sekiut kamben itu..

    • Tie
      May 18, 2009 at 5:01 pm

      Huwaaaaa…………….

      Kalau boleh nak senyum sekiut kambing laa…. hehehe………๐Ÿ˜†

  39. May 18, 2009 at 3:09 pm

    alhamdulillah, lega dapat jumpa parents ek๐Ÿ™‚

    • Tie
      May 18, 2009 at 5:02 pm

      Memang lega la Maksu……๐Ÿ˜€

  40. May 18, 2009 at 4:13 pm

    Wah…
    Shoopin g2…
    Thank God mak Kak dah ok..

    • Tie
      May 18, 2009 at 5:03 pm

      Lepas shopping2 ni rasa nak demam pulak, tengok purse dah ringan…hu hu…

  41. May 18, 2009 at 4:34 pm

    out of topic–> xkan nk wat wasiat kat blog..he..23x sekadar rapuan untuk dikongsi je…

    akak pun perlu gak wat wasiat… xkisah la pd anak2 mahupun adik beradik…

    • Tie
      May 18, 2009 at 5:04 pm

      Errk………

      Kak tie buat wasiat ? Hmmm…..nak bagi apa ya…………….

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: