Home > Tag dan award > Tag dari Pu3

Tag dari Pu3

gift-tag_k0750497

Sebenarnya Tie dah bersara dari tag ni, tapi tak sampai hati pula. Tag dari Pu3 ni dah naik berkulat Tie simpan. Sorrylah dek !

1.Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama blog itu?
Kayteeze’s Blog
Ada sesuatu yang bermakna dengan bunyi ‘kaytie’ tu…. hanya seorang teman je yang tahu….shhh…..

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://kayteeze.wordpress.com
Kes malas nak fikir la tu….

3. Apakah method dalam penulisan blog anda?
Jenis rojak……..apa2 pun Tie hidangkan…..hi hi..

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
Pernah, sesuatu yang peribadi…..

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Blognya Kenangan Terindah mengisahkan suka duka kehidupannya.

Categories: Tag dan award Tags: ,
  1. April 22, 2009 at 7:33 am

    hmm ……

    maza jenis pemalas yg amat utk menyudah kan TAG.. huhuhu

    so, tak payahlah tag maza… memang tak berjawab punya.

    antara sbb paling kukuh ialah MALU..

    wakakkaka

    • Tie
      April 22, 2009 at 7:39 am

      Waaa…….

      Maza pemalu….? Kih kih ……

      Hari tu konon2 nak tunjuk muscle kat kita ……. pemalu konon !!😳

  2. ain
    April 22, 2009 at 8:29 am

    maza pemalu ke kak tie..???sukar utk dipercayai kenyataan ini!!

    • Tie
      April 22, 2009 at 9:08 am

      Ish…! Dia tu berlakon je….. toksah percaya laa…..kih kih ….!!

  3. pu3
    April 26, 2009 at 5:13 pm

    makaceh kak tie…
    tocey2.
    akhernya siap jugak tag yg dah nk berkulat neh
    hehe
    =D

    • Tie
      April 26, 2009 at 5:21 pm

      Haa….

      Lambat2 pun siap la jugak….he he….😛

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: