Home > Tag dan award > Hari Award Sedunia

Hari Award Sedunia

Pertama kali, Tie ingin mengucapkan terima kasih kepada Ain dan Nekpp kerana sudi menganugerahkan award2 ni . Tie ni biasa ambik je tapi tak pernah membalas pun. Tak pe kan..? (Jenis muka tak malu, he he…)

Berikut adalah award2 yang Tie dapat. Layan aje laa……

2

3

kzai2

kzai3

tq

i-love-your-blog-nekpp

award-logo-hrs-744509-11

Tie dah tak ingat yang mana satu pemberian mereka ni…. dah rambang mata, kih kih ….. Terima kasih ya, Ain dan Nekpp !!

Categories: Tag dan award
  1. April 19, 2009 at 10:39 am

    Salam…wah….bestnye…….x pa2…orang pompuankan suka hadiah2 nie..hu3….sedang komen nie…teringat saya bila saya first time masak tom yam,termasukkan buah limau parut…hu3..pahit nye…..tapi telan selambe je..hu3

    • Tie
      April 19, 2009 at 10:49 am

      Salam….

      Laa……macam mana pulak teringat masak2 ni??

      Baguslah belajar masak2. Esok2 bila orang rumah (bila kahwin nanti, insyaallah) dlm pantang, bolehlah tolong masakkan utknya, dan diri sendiri. Mesti isteri makin sayang….hehe…….

      • April 19, 2009 at 12:23 pm

        salam…ish kesitu plak kak tie nie..lambat lagi kot….muda lagi….baru belasan tahun…
        tapi bab masak nie…dah cekap dah….skrg kat rumah saya dah di lantik menjadi pembantu mak saya masak……wah..

        • Tie
          April 19, 2009 at 12:31 pm

          Salam….

          He he …jangan malu2 laa…….Insyaallah…sampai nanti harinya. Walaupun lama lagi. Cita2 tu mesti ada, kan..kan..??

          Pembantu mak masak? Wah….baiknya… mesti manja dengan mak.

          Anak bujang kak tie tu makin besar ni gitu laa…..dah pandai masak sikit2 utk diri sendiri.😆

  2. ima
    April 19, 2009 at 12:52 pm

    wah… kak tie banyaknya dapat awardddd…..tahniah ajelah yang dapat diucapkan….dan selamat berhujung minggu….

    • Tie
      April 19, 2009 at 4:47 pm

      Ha…Ima…..

      Mekasih… Tak jenjalan ke ?? Kita kat ganu ni tak cuti hari ni… Kita cuti hari jumaat. he he ….

  3. April 19, 2009 at 1:36 pm

    waduh-waduh…. begitu sekali penghargaan yang kak tie terima.
    tahniah kak!
    itu tandanya ramai teman blogger yang sukakan blog kak tie.
    kakchik pun termasuk juga.

    • Tie
      April 19, 2009 at 4:48 pm

      Hi hi…….Kakchik apa kurangnya……….😆

      Kak tie hanya makcik biasa je….hi hi….

  4. ain
    April 19, 2009 at 4:17 pm

    wow..banyakknyaaaaaaaa!!!!!hihi

    • Tie
      April 19, 2009 at 4:49 pm

      Ooo….ain, datang juga, ek !

      Ingat hari ahad cuti blogging, ekekekeke………😛

  5. April 19, 2009 at 5:13 pm

    wah banyak dpt award nampak. Itu tanda ramai yg menghargai Tie.

    • Tie
      April 19, 2009 at 5:42 pm

      Harap2 begitu laa……. Sekarang ni memang musim award.😛

  6. April 19, 2009 at 7:49 pm

    banyak nye award~jeles3..huhuhu

    tahniah ye kak tie..nanti-nanti syd pun nak bg gak awrd kat kak tie~haha

    • Tie
      April 19, 2009 at 9:01 pm

      Ooo……jeles ke ? kih kih……

      Kak tie tak nak award dari Sayyid.

      Kak tie nak …..nak….sayyid belanja minum kopi paling best …!!

      • April 20, 2009 at 12:27 am

        kopi ysng syd buat sendiri plg besh..tapi kena tunggu beli espresso dlu..huhu

        • Tie
          April 20, 2009 at 6:30 am

          Ok….!!!

          Kak tie tunggu tau !! Jangan sampai berjanggut pulak !!😛

  7. April 19, 2009 at 8:57 pm

    salam,banyak betul award yg ko dapat.tahniah.teruskan berblogging ye..

    • Tie
      April 19, 2009 at 9:01 pm

      Salam…….

      Selamat datang ke blog makcik2…..he he…

  8. April 19, 2009 at 9:24 pm

    hi kak tie.org pertama yg jengah blog saya yg kosong tu hehe..

    betullah kata kak tie..insaf ni insaf hehe..dok kemaruk letak byk widget tp yg sebenarnya itu hal kecik je..yg paling teruk sbb saya byk letak gambar..plak tu join 3 blog plak so mmg tercekik kat situ jugaklah hehe…

    oklah kali ni saya akan tak semakkan blog hehe..tq kak tie bagi nasihat..terkejut jugak pasal tetibe ada org jengah masa tgh godek blog tu..hish..susah betul pindah rumah ni..mcm ada anak kecik plak..very sensitif hihihi…

    • Tie
      April 19, 2009 at 9:28 pm

      Ha ha ha……..kelakar betul la Nrina ni…..

      Nanti ramai yang datang bagi tips tu…. makcik ni bukannya betul sangat…hehe….:mrgreen:

  9. April 19, 2009 at 9:41 pm

    hihihi..cam susah je nak ikut nasihat saya ni..nak maksimumkan gambar tu rasa tak terbuatlah kihkihkih..kemaruk bergambar dan rasa semua nak letak..

    saya dapat merasakan sakit hati sgt bukak blog sendiri bila guna ipadd lain..terutama kat sinilah..punyelah lembab..so mmg insaf sikitlah hehe..sikit je tu..

    tp saya jeleskan blog kak tie skrg..makin canggih tu..bravo..bravo..nak jadi anak murid bleh hihihi..

    • Tie
      April 20, 2009 at 6:29 am

      Ha ha………mula2 memang lah rasa sayang, nak tepek semua gambar2 tu. Cuba cari yang terbaik, disiplinkan diri tu, ekekeke……

      Ooo…..rasa2nya kak tie tak layak jadi cikgu Nrina. Kak tie sendiri entah berapa kali pindah randah, macam orang badwi. Bila difikirkan memang malu…hu hu… Sekarang kak tie dah tutup dan bungkus blog2 lain. Inilah satu2nya blog kak tie.

      • April 20, 2009 at 2:47 pm

        kak tie..pengalaman lebih byk mengajar kita..

        lagi byk kita berpindah randah lebih bagus kan..itukan sunnah nabi..kannnn…

        • Tie
          April 20, 2009 at 2:57 pm

          Waakakakakaa…………..

          Kelakar betul la Nrina ni !!

          Kak tie tak tahu pulak berpindah randah ni sunnah nabi…. Betul ke ?? Ke nrina perli ni ?? He he….tak pe laa…..kak tie tak kisah. Kalau nak berguru dengan kak tie, kena bagi pengeras dulu….he he… Hmm….kena bawak kak tie gi shopping keliling KL….. boleh tak ??

  10. April 20, 2009 at 12:05 am

    uiii meriahnyer koleksi awardsss.. sy pon jadik rambang mata he he he

    • Tie
      April 20, 2009 at 6:29 am

      Hi hi………memang tak dapat nak elakkan dari rambang mata….kih kih..

  11. ima
    April 20, 2009 at 8:18 am

    kak tie…maaflah baru tahu ni…rupany dok ganu,ingatkan kl…hihi

    • Tie
      April 20, 2009 at 8:53 am

      Eh…tak payah nak mintak maaf laa…..hi hi… benda ciput je.

      Teringin gak nak ke KL… tapi duit belum cukup seguni, kih kih ………😛

  12. April 20, 2009 at 9:27 am

    wahhh..banyak nyer adiaaahhh..
    Itu tandanya diorang sayang Tie..
    saya pun sayang!

    • Tie
      April 20, 2009 at 9:34 am

      Oooo………kak tie pun sayang sally !! Nak kopok tak ??

      • April 20, 2009 at 10:17 am

        nak nak nak….hehehehe

  13. kin
    April 20, 2009 at 4:54 pm

    kak tie ni memang glamer la..tu dia, berderet2 award..hihhh..

    • Tie
      April 20, 2009 at 5:13 pm

      Ooo……….

      Tetiba kembang kempis lak idung ni……..😀

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: