Home > Suka suka, Tingtong > Plastic Surgery

Plastic Surgery

Ho ho ho……. Tie telah berjaya dihasut oleh Kuina@Jentayutiara untuk membuat plastic surgery tadi….

Inilah gambar asal Tie… telah dijitterkan agar para tetamu tidak mengigau di malam hari…….kih kih…

mama-012

Setelah selamat dibedah….

Selepas plastic surgery

Eh….napa idung tu macam tumpul je… Ni mesti doktor bedah tu berangan…hu hu… nak kena saman nih !!

Namun Tie ingin ucap terima kasih kepada Kuina kerana sudi berkongsi ilmu bedah ni… Kalaulah rupa Tie macam tu, agak2 Tie sedang buat apa sekarang, ek ? Mesti dah jadi model kot…(dgn sepit baju kat idung !) Hmm…. memang orang yang berwajah cantik ni banyak sungguh dugaannya. Syukurlah dengan wajah makcik korean Tie ni…. ekekekekeee……………adoi….hubby cubit pulak !

P/s : Oh ya…. siapa2 yang teringin nak buat plastic surgery tu boleh pergi keΒ  Morph Thing. Suka-suka je tau..!!


679756vtql6ozj6a.gif Blue Floral image by cateyberry

Categories: Suka suka, Tingtong Tags:
  1. April 14, 2009 at 8:06 am

    bedah dari blurr kepada yg lebih clear ke.. hehe boleh jadi pakar bedah lepas ni hehe

    • Tie
      April 14, 2009 at 10:27 am

      Hi hi……..memang dah pakar la ni….πŸ˜›

  2. ain
    April 14, 2009 at 8:47 am

    wahh..dh makin popular palestik surgery ni. nak visit gak le klinik dia jap lg.hihihi

    p/s…sy syukur ngan rupa paras sekrg…x le jelita tapi x le hodoh…hehehe

    • Tie
      April 14, 2009 at 10:28 am

      Kih kih……….saja nak buang tebiat !:mrgreen:

  3. April 14, 2009 at 10:02 am

    alah jgnlah blur kan gambar… . . kempunan nak tengok

    • Tie
      April 14, 2009 at 11:03 am

      Kita malu laa…….he he…

  4. April 14, 2009 at 10:47 am

    haha..kak tie ni kelakar..nak wat ke tak ek plastic surgery?..huhu..

    tapi kenapa hidung camtu??huuhuu..takde dalam pakej ke?

    • Tie
      April 14, 2009 at 11:04 am

      Doktor bedah tu lupa nak baiki idung tu……hi hi….

  5. April 14, 2009 at 12:03 pm

    hehe..nape rambut warna kelabu?

    • Tie
      April 14, 2009 at 12:36 pm

      Fesyen baru……πŸ˜›

  6. April 14, 2009 at 12:17 pm

    k tie,

    jangan lah bedah lagi…. takut tengok rupa “pelesu” k tie.

    tak kuat semangat mau meracau di malam hari ni…. huhu… demam tekezut…

    • Tie
      April 14, 2009 at 12:37 pm

      Huuaaaa………

      Ye ke ?? Tak sangka pulak ada yang terkezut !! Kih kih …..!!πŸ˜†

  7. April 14, 2009 at 1:25 pm

    jeliterrnyerr akak ittewww.. fewwwit

    • Tie
      April 14, 2009 at 3:42 pm

      Ooo………jelita dan idung berbunga, ekekekekee…….

  8. April 14, 2009 at 2:12 pm

    Salam Tie… wah bukan sajer dah berubah rumah… wajah pun dah berubah same… buat plastic surgery ler tuh!… hehehe… nasib baik nekcun kenal lagi dan tak tersesat jalan… kalau tak, jenuh gak nekcun nak buat annoucement kat paper kerana kawan nekcun sorang ni dah tak dapat di kesan… sebab wajahnya dah berubah!… hehehe…

    • Tie
      April 14, 2009 at 3:45 pm

      Kih kih kih………..!!

      Mujurlah Nekcun kenal, ek ! Kalau tak tentu Tie famous masuk suratkhabar….hi hi…

      Tie ada problem nak bukak blog Nekcun guna firefox ni…. blog nekcun tetiba jadi besor gedabak ! Susah nak baca satu2 perkataan. Kalau nak bukak kena bukak explorer dulu…. Nanti, ya….Tie datang dengan wajah plastik !!:mrgreen:

  9. April 14, 2009 at 4:14 pm

    waduhhhh waduhhh bikin gamat aja kamu ini yaaa….cantik bangat wajah gebu kamu itu…bikin hati gue capeeeekkkk :-p

    • Tie
      April 14, 2009 at 4:57 pm

      Ha ha ha…………. gamat ko ??

      Wajah plastik ku memang gebu , keh keh keh …!!

  10. April 14, 2009 at 4:21 pm

    wow! pembedahan plastik!

    cayalah, wajah korean gituπŸ™‚

    • Tie
      April 14, 2009 at 4:59 pm

      Tu laa……..wajah korean mixed !! kah kah ….!!πŸ˜›

  11. April 14, 2009 at 4:32 pm

    wow, i terpesona u…

    hehe

    • Tie
      April 14, 2009 at 5:00 pm

      Ooo……begitu ke ?? Rasa terharu…..😳

      • April 14, 2009 at 5:16 pm

        cit!

        kembang kempis idung tu jaga2… karang terus kembang lak.

        wakakakak

        • Tie
          April 14, 2009 at 5:39 pm

          Suka la tu……….. !!!

  12. April 14, 2009 at 5:17 pm

    keh keh.. klako la.. tp hasil selepas pembedahan tu mmg superb.. syabas!..πŸ˜€

    • Tie
      April 14, 2009 at 5:38 pm

      Ye ke ?? Tapi idung tu tak lawa laa……hi hi…..

  13. April 14, 2009 at 10:08 pm

    uih..mcm mengerikan je tengok wajah tu hehe..

    alahai kak tie ni..ok ler tu masak sandwic je..kang masak lebih2 ada basah bilik hotel tu sbb ingatkan ada kebakaran..

    kat bilik tu walaupun leh masak tp tempat kuar asap takde..yg ada hanya kat bilik air..punyelah jauh asap tu nak cari bilik air utk kuar so masak yg tak kuarkan asap byklah hehe..

    • Tie
      April 15, 2009 at 6:45 am

      Ho ho…….ngeri ke ?? Comel macam tu pun ngeri ?? Ish…nrina ni….buat malu je…he he..

      Tu laa….ingat gi shopping nak masak special…kih kih….punyalah bersemangat !!

  14. April 14, 2009 at 10:15 pm

    nak jugak la buat plastic surgery.. nak buang kedut dimuka..
    boleh tak kak??
    heheee..

    • Tie
      April 15, 2009 at 6:46 am

      Boleh…boleh….free pun….. tapi hati2 takut jadi idung bunga macam kak tie tu, kih kih ..!!

  15. April 15, 2009 at 5:41 am

    hihihi…macam ada sekarang…
    blh ikut jejak kak tie ni…mancungkan hidung…besarkan mata..hihihii

    p/s:…syukur dgn apa yg ada….ye tak?πŸ™‚

    • Tie
      April 15, 2009 at 6:47 am

      Ha ha…….carilah artis yang hidung mancong tu….baru boleh morph.

      Kak tie sibuk cari yang lawa langsung lupa tentang idung…πŸ˜†

  16. April 15, 2009 at 9:37 am

    apasal terlebih lawa ker sehingga trpaksa diBlurkn…

    takut ada tergoda ker?

    • Tie
      April 15, 2009 at 10:59 am

      Ha ha …..betul tu…. kang kalau ada yang tergoda terus mengigau pulak… !!

  17. ima
    April 15, 2009 at 10:53 am

    alamak kenapa diblurkan…kasilah mana tahu kalau2 terjumpa kat kg….hehehe

    • Tie
      April 15, 2009 at 11:00 am

      Kak Tie takut tak larat nak sign autograph !! kih kih ….!!

  18. kin
    April 15, 2009 at 4:01 pm

    kak tie, mata saya ni tembus…nampak rupa kak tie di sebalik kejitterian tuh! hehehhe..

    • Tie
      April 15, 2009 at 4:04 pm

      Huuaaaa………… gitu ke ??

      Malam ni jawabnya tak boleh tido la tu……ekekekeke………..πŸ˜›

  19. April 16, 2009 at 6:29 pm

    kiutnya bibir dia…………..eeeeeeeeeeee
    geram je

    hahahahaha

    • Tie
      April 17, 2009 at 5:47 am

      Ooo….mekasih mekasih ..!

      Itu bibir ori tau , ekekeke……….(makcik ni selalu je perasan)

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: