Home > Suka suka > Jawapan Teka itu…

Jawapan Teka itu…

Mula2 Tie ingin mohon maaflah………sepanjang minggu ini memang sedikit sibuk. Jadi tak dapat lompat2 ke blog2 teman seperti selalu….hihi…

Jawapan ni pun lambat juga Tie pamirkan…sibujang tu asyik melekap kat pc ni……….tunggu dia tido baru boleh mengarang ni…………

Ok….rasa2nya orang pun dah naik jemu…tak pe laa……………. Makcik ni tak kisah…

Jawapannya…. :

1. U dan G

2. 3 ekor burung yang terbang…

3. Nyamuk yang hinggap di batang idung… (kat pipi pun boleh laa…..)

4. Tukang gunting rambut

5. Api

Bila Tie scroll down………. tak sorang pun tulis kesemuanya seperti di atas. Walaupun demikian, Tie amat hargai semuanya sudi, meluangkan masa di sini…. Terima kasih laa…. Tie tak de hadiah nak bagi (makcik ni dah berbelas tahun menganggur…).

Oh, ya……… rasa terharu pada DYG, MAYA, MAZA, IZZAH, SHAIS, IZA, ILYN dan PEARLS, kerana bersungguh benar tulis jawapannya… yang lain2 pun buat Tie rasa happy.

Malah NEKCUN dan IZAN dua kali bertandang…….

Terima kasih semua…. Agaknya kalau Tie bubuh hadiah EZORA tentu ramai lagi yang datang, yek ! He he…………

Categories: Suka suka
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: