Home > Tag dan award > Awards dan Tag

Awards dan Tag

Kad ini Tie terima dari WANIE. Maaflah dek. Kak tie lewat buat announcement. Terima kasih ya, kerana ingat kat makcik ni…..:)


ooooooooooooooooooooooo000oooooooooooooooooooooo

Tie terima award comel ni dari AIN…….. Terima kasih, ya…. rasa terharu pulak.

AIN juga ada bagi tag….birthday wish… Sebenarnya Tie dah pencen dari menjawab tag ni… boleh tengok kat sidebar tu, dah banyak tag tie buat. Tapi memandangkan tag ni senang je, makcik ni tak kisah laa…..

1)Make a list of what u want on your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yours

Tie cuma ada beberapa wish je…walaupun birthday jauh lagi (1st october , boleh start fikir nak bagi apa kat makcik ni, ek !).

Harapan Tie agar dapat cukupkan amal ini, dapat melihat kejayaan anak2 dan dapat terus hidup bahagia dan tenang hingga akhir hayat tanpa menyusahkan sesiapa….. Begitulah kiranya…………..

Tie malas nak tag sesiapa…..maaflah Ain, yek. Makcik ni dah letih main tag2 ni….tak larat nak berambat…kih kih!!

P/s: Hmm……nampak gayanya idea dah kering………budak2 tu bila dah berkumpul di rumah ni, langsung tak bagi peluang mama mereka blogging lama2…hu hu….

Categories: Tag dan award
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: