Home > buah, Suka suka > Ini apa ?

Ini apa ?

February 23, 2009 Leave a comment Go to comments

Ini apa ? Nampak kan tangkainya……..? Jadi ianya sejenis buah. Seorang kawan dari Thailand beri kat makcik ni. Tie pernah makan dulu, tapi lupa namanya. Dah tanya hubby, hi hi…. tapi teman2 tahu tak nama buah ini?

Tie saja nak segarkan minda, dan nak tanya 3 soalan mengenai buah ini. Yang dah tahu tu pun boleh join sama. Rasa2nya ramai yang tahu ni…………

Soalannya ialah :

1. Apakah nama buah ini ?

2. Kenapa namanya begitu ?

3. Bagaimanakah rasanya ?

Hi hi….kalau rajin, jawablah. Tak ada hadiah tau! Beritahu awal2 sebab takut ada yang nak tuntut pulak! He he….

Categories: buah, Suka suka Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: