Home > Tag dan award > Award

Award

February 23, 2009 Leave a comment Go to comments
Dalam seminggu dua ni, Tie agak emosi sikit (biasa laa, makcik emo la kata kan…..) Jadinya Tie cuma jadi silent reader, je….hu hu…. maaf la, yek!

Sekarang dah ok sikit, tapi masih risau je….. Namun hidup perlu diteruskan, blogging pun penting utk terapi minda selain dari shopping! Hi hi… Ni, Tie nak pamirkan beberapa award yang Tie terima ketika sedikit ‘senget’ dulu….

Award gila gila ni Tie terima dari Kak Ezza dan suzi . Terima kasihlah ! Namun Tie ni malas nak panjangkannya kat orang lain…. Memang makcik ni tamak!! He he….. Terima kasih sekali lagi….

Award ini pula Tie terima dari Izzah…… Terima kasih, ya…. Semoga persahatan kite terus mesra, insyaallah……..
Categories: Tag dan award
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: