Home > Tag dan award > Award Istimewa untuk semua

Award Istimewa untuk semua

Award ni Tie nak bagi kat MAZA yang selalu mengomel dan berkampung kat blog ni……. Memang pakcik ni selalu je timbul kat sini, memberikan komen2 yang bernas disamping juga yang tingtong (macam tuan blog ni ). Terima kasih la MAZA……… Kerana selalu buat Tie ketawa sorang2 (adakalanya geram jugak!). Harap2 pokcik MAZA terus berkarya di blognya……..

>
>
>
>
>

Frienship Award ni Tie hadiahkan kepada semua yang mengikuti blog ni….yang rajin komen dan juga silent reader tu…. semuanya amat Tie hargai….

Tie cuma bagi award setahun sekali je….. tapi Tie takkan kecil hati jika ada yang malas nak terima ni…. Tie pun jenis malas jugak..hi hi…

Sesiapa yang sudi tu ambil laa…. Tie akan cuba jemput personally……entah terlarat ke ni…hi hi…. Sapa2 yang tak dijemput tu jangan marah pulak….pc ni lembap betul, lenguh menunggunya loading laa…..

Tok sah malu2 ekk. Hi hi……….(Harap2 tak ada yang tercicir dari senarai ni…)

Categories: Tag dan award
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: