Home > Tag dan award > Tag Terakhir

Tag Terakhir

Okay! Kali ini Tie kena tag oleh sorang mak budak ni…. NRINA

Sebenarnya Tie kena tag 10 orang, dan ceritakan perihal mereka2 ni. Tapi, semua orang tahu (harap gitulah..) Tie memang tak suka tag orang. Jadi, macam mana, ekk??

Gini laa… Tie akan cerita perihal NRINA yang manis ni… (bodek sikit!!). Nrina ooii!! Lepas ni jangan tag kak tie lagi tau!!

1. Seorang ibu muda yang sweet, gemar bershopping, dan ligat dengan 2 orang anak lelakinya.

2. Amat kasihkan ibunya, sentiasa sedia utk meluangkan waktu utk bersamanya walaupun sibuk dengan jawatan house manager.

3. Ada kedai online… so sapa2 yang nak beli tudung atau kain pasang, bolehlah gi check kat blog dia tu…. (Nrina…nanti bagi komisyen tau!!)

4. Punya hubby yang handsome (kah!kah!…..sama padan dengan dia tu…hihi..).

5. Punya 2 orang anak lelaki yang seiras dengan wajah ‘jepun’ nya……he he…

6. Minat decorate2 ni….. tgk je blog dia tu…huh! Macam2 ada!!

7. Seorang yang berkeyakinan! Tengok foto dia tu…..(makcik ni tak sanggup nak tepek gambar sendiri….hu hu…..)

8. Seorang yang kuat berceloteh … (kalau tak pun , mungkin dalam hati dia…he he…)

9. Seorang yang tabah… ( pernah ada skandal dengan hubby orang tu….kah! kah!….macam makcik ni jugak, kan……)

10. Satu2nya manusia dalam dunia ni yang bersusah payah memakaikan tong gasnya baju!! Demi untuk keselamatan….. Nrina ooii!!, Cubalah ikhtiar cara lain…. Kak tie terkejut tengok tu… Macam antu pocong pakai baju bunga2 pulak!!

LEPAS NI KAK TIE TAKKAN JAWAB TAG LAGI!! Sorry, ekk!
Categories: Tag dan award
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: