Home > Berita > Busy

Busy

December 31, 2008 Leave a comment Go to comments
Adoi!! Minggu ni Tie agak sibuk laa…….

Faham2 aje laa….. nak balik kpg tgk mentua balik dari mekah lagi, nak urus budak2 tu lagi….eh..byk lagi.

Nak mintak maaf laa, tak leh nak blogging, nak lompat2 kat blog teman2 .

Hutang tag dah bertimbun, kad pun ada tak tepek lagi….rasa2nya tentu dah basi nanti…hu hu.. pc ni lak makin mereng je….

So….Tie nak ngulor dari blogging ni kejap. Nanti bila semua dah settle boleh la start blogging sakan! Hi hi…. Hubby pun kena bagi layanan gak, kot2 nanti moncong pulak. Hi hi…pandai je nasihat orang, so kena praktik laa….he he…

Tie tetap akan online dari masa ke semasa, cuma nak balas komen tu tak kesempatan… rasa macam tak cukup kaki tangan lak…eh…tak laaa…… cukup nih!

Sapa yang senang2 boleh datang blog Tie, bagi nasihat kat makcik tingtong nih! Macam mana nak juggle masa yang semakin singkat! Tie akan rindu pada kalian nanti…hu hu..

Okey, Tie rehat tak lama……..dah ketagih blogging nih! Rasanya tak sampai berminggu2 kot!…hihi… Bye semua! Terima kasih kerana sudi datang mengomen tuh! Semua pengunjung amat Tie hargai.

Tie ada siapkan beberapa post baru. So…….tunggu………………..

Categories: Berita
  1. Mak Su
    December 31, 2008 at 8:54 am

    salam berehat, salam maal hijrah, salam tahun baru…. all the best to Tie🙂

  2. en_me
    December 31, 2008 at 9:20 am

    hi akak tie ittewww.. selamat tahun baruuu

  3. iza~de~bintang
    December 31, 2008 at 9:39 am

    Hi Kak Tie, selamat tahun baru 1430H dan 2009M… all the best🙂

  4. ain
    December 31, 2008 at 9:42 am

    samalah ngan saya kak tie…sibuk nak siapkan bdk2 utk naik sekolah. Selamat tahun baru untuk kak tie dn keluarga

  5. Suzi
    December 31, 2008 at 10:12 am

    selamat uruskan apa yg patut didahulukan tu…selamat thn baru hijrah 1430 dan 2009 masihi…

  6. zino
    December 31, 2008 at 10:24 am

    selamat tahun baru.. selamat menyibukkan diri.. hehe tapi jangan lupa blog ni

  7. Kak Teh
    December 31, 2008 at 12:07 pm

    salm tie, terima kasih kerana menjenguk blog kak teh dan selamat menyambut tahun baru.Ya, silakan guna mousepad tu. boleh juga kalau tie nak tulis dari mana tie dapat mousepad tu. Terima kasih.

  8. TERA
    December 31, 2008 at 1:31 pm

    Anda telah di tag – sila layari blog Tera untuk mendapatkan award anda

  9. izzah
    December 31, 2008 at 2:02 pm

    same la kak tie..bukak sekolah jer..sanagt bz..kerja sedang melambai2..murid2 pun sedang menggawang2kan tangan mereka…kerja non-stop la pasnie..selamat tahun baru 2009masehi..all d best kak tie..muaahhh!!

  10. (¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯)
    December 31, 2008 at 2:58 pm

    hehe…tetamu yg comel ye hehehe…kak…jgn ler lelama..rindu hehehe…

  11. (¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯)
    December 31, 2008 at 2:59 pm

    peliklah..apsal nama saya tak tersenarai top commentor ek ehehehe..saje melawak..

  12. Framestone
    December 31, 2008 at 6:43 pm

    bznye kak oiii

  13. Ismail N
    January 1, 2009 at 2:28 am

    Salam Tahun Baru. Uruskan yg afdal dulu. Blogging2 ni cuma hobi aje kan. Warmest thoughts and best wishes for a wonderful Holiday and a Happy New Year.

  14. izan
    January 1, 2009 at 5:33 am

    tie,tirai 1 muharram telah dibuka..semoga terus beroleh kejayaan. betul tu.. kita pun sama juga kena habiskan dulu huhu… baru boleh bersenang2.

  15. KAKTINY
    January 1, 2009 at 8:31 am

    selamat tahun baru kak tie.. semoga sentiasa bahagia dan ceria yer.

  16. @LiYaNNuaR
    January 1, 2009 at 10:39 am

    happy new year.. ti senang2 mai le amik kad yek… http://jariketot.blogspot.com/2009/01/2009.html

  17. nekcun
    January 1, 2009 at 3:07 pm

    Salam Tie.. nekcun pun baru balik dari cuti, masih penat lagi, tapi dah rindu kat kekawan so terus ajer mengadap screen computer nih!…Selamat Tahun Baru dan semoga Tie sekeluarga bahgia selalu…

  18. Adila
    January 1, 2009 at 10:25 pm

    selamat tahun baru kak tie!!😀😀

  19. TokMa
    January 2, 2009 at 1:08 am

    Era sebok2 ngan anak2 sekolah dah lama tokma tinggalkan…rindu gak pd suasana yang gitu, masa tu keluarga tokma serba serbi kekurangan, naik bas sana sini…lagiii susah. Nak cepat sikit naik teksi, tapi bayangkan ler baper kali boleh naik teksi…perabih duit tambang jer. Sekarang ni pulak, sebok ngan masalah anak2 yang dah dewasa dan telah bekerja. Lah nih tengah layan cucu ler pulak.Masa nih memang lagi seronok tie, citer mcm2 dari anak2, hal pejabat, hal kereta, hal gaji dia orang, hal kawan2 kekadang tuh hal girlfriends pun citer. Sambil2 tuh leter gak ngan dia orang, kena banyak beri nasihat. Masa ni lah nak ajar bagaimana nak hidup.Tie akan merasainya nanti…hidup kita nih terlalu unik.

  20. Intan Rosnitta
    January 2, 2009 at 2:39 am

    Salam Kak Tie,Take your time… blogging boleh qada' kemudian… heheMoga Kak Tie sihat, bahagia & ceria selalu!:D

  21. kuIna Jentayutiara
    January 2, 2009 at 7:33 am

    take ur timerelaex & release…

  22. kakchik
    January 2, 2009 at 9:41 am

    takpe la kak tie, settlekan dulu mana yang patut. lagipun kena juga tahu mana yang lebih utama @ aula kan. apa-apa pun, selamat menguruskan kehidupan ya kak tie. semoga segala nya terlaksana dengan baik.

  23. chekdenoor
    January 2, 2009 at 3:30 pm

    Wah…tie sibuk ya… hehehehe…..hmmm balek rumah mertua…sure banyak kena ambil hati….barulah boleh jadi menantu mithali…. hehehhehehe….itulah tanggung jawab kita…kan…

  24. fazemy
    January 3, 2009 at 2:05 am

    Busy yer..anak nak skolah dah..

  25. fazemy
    January 3, 2009 at 2:06 am

    Mummy dia yang terlebih kalut. haha

  26. ku tak sempurna
    January 3, 2009 at 4:17 am

    super busy mummy…chaiyyookkk…

  27. fiezafadilla
    January 3, 2009 at 10:53 am

    hepi new year…

  28. naz ilyn
    January 4, 2009 at 1:57 pm

    salam..hey kak tie… tak habis lagi ker busy… rindu ni dengan celoteh makcik ting tong… cepat ler up date mesti ada cerita best ni…

  29. puspawangi
    January 5, 2009 at 2:44 am

    Salam,Sibuknya Tie…orang pompuan ni gitu la gamaknya ye…puspa akan tunggu entry baru u ok.

  30. Kujie
    January 6, 2009 at 4:03 am

    yehaaa…….mak2 mana tak sibuk Tiecuti sekolah ke tak cuti ke…kita mmg sentiasa sibukjaga diri Tie..awak tu kementerian serbaguna..kang tunggang langgang dapur.

  31. Tie
    January 6, 2009 at 4:21 am

    Kujie – Kementerian serbaguna, ekk? Hmm…betul laa…tak perasan pulak!

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: