Home > Ucapan > SELAMAT HARI RAYA

SELAMAT HARI RAYA

September 30, 2008 Leave a comment Go to comments

Hari ini 1st oktober…so selamat hari raya…entry ni tie dah sediakan dulu sebelum balik klate…sebab kat sana tak de pc maupun internet…Selain drp sambut hari raya….tie juga nak sambut birthday yang ke……eee malunya…dah tua laa..tapi rasa macam bebudak lagi…hi hi..

Tie rasa tie tgh sibuk kat rumah atap biru ni…melayan para tetamu..hi hi…ada ke nak datang ?? Harap2 gitu laa…bila lagi nak sibuk macam ni…Tie ada sediakan sedikit hidangan hari raya…nanti kalau sempat tie snap beberapa gambar, yek.. okey laa…rasa2nya semua orang sibuk…agaknya ada ke nak buka blog ni…hi hi…

Rumah atap biru ni (gelaran org kampung kat sini) terletak di tepi tali air, alor hijau , selising…alamat pun tak ada..Sesiapa yang kebetulan lalu kat gertak selising (rumah di sebelah kanan tali air), sebelum ke kok lanas tu boleh laa dtg ke rumah tie ni…

Janganlah segan2..Cakap je key word ‘Bloggers‘ !! Hi hi…macam james bond, lak..Teringin gak nak jumpa bloggers di hari raya…Tapi raya pertama je…hari2 lain tie pulak gi beraya sakan…Lagipun raya pertama boleh laa rasa rendang dan lain2 tu..(shh…rahsia)

SELAMAT HARI RAYA!!!

Categories: Ucapan
  1. Shais
    September 30, 2008 at 5:22 pm

    salam Kaktie,saja-saja jalan ke rumah kaktie ni, sempat juga siapkan n3 sebelum balik raya….pantas betui kaktie ni.

  2. Suzi
    October 1, 2008 at 3:03 am

    happy b’day n selamat hari raya maaf zahir batin.puasnya dpt beraya rumah baru ye…

  3. Adila
    October 1, 2008 at 7:45 am

    kak tie boh la gambar kuih raya ke rendang ke ketupat semua tuhehexleh makan, gambar pun jadi la~

  4. U.Lee
    October 1, 2008 at 1:54 pm

    Hello Tie, here’s wishing you and all at home, SELAMAT HARI RAYA and all best wishes.Have a wonderful Raya. Best regards, Lee.ps, I love the house….nak jual? Ha ha.

  5. zino
    October 3, 2008 at 3:19 pm

    mesti ramai tamu rumah atap biru tu kan….selamat melayan tetamu..

  6. SlumbeRaja
    October 3, 2008 at 8:16 pm

    Salam Aidilfitri! singgah raya kat sini kejap😀

  7. hafizanbukitabal
    October 6, 2008 at 3:34 pm

    rumah saya lak wane biru betul2 tepi jalan bukit abal.. hehehe

  8. Ismail N
    October 13, 2008 at 5:53 am

    Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin. Happy Blogging.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: