September 15, 2008 Leave a comment Go to comments

Ni dah jangkit dari cendawanintim…boring sangat2, gi jalan2 jumpa benda ni..he he..

Oh…ye ke…memang tie minat violet tapi tak laa sampai ada karisma jadi great leader…hi hi..kelakarnya…kalau mandur kat dapur tu mungkin boleh kot… haa…cubalah siapa nak tau sifat masing2 ..(entah betul atau tidak!!)

Categories: Tingtong
  1. bozzobattousai
    September 15, 2008 at 8:43 am

    salam kak tie,saya tak tau apa karisma saya ada tapi karisma kapoor memang cun…

  2. Tie
    September 15, 2008 at 8:52 am

    Oooo…suka kat karisma kapoor , ye..nanti cakap kat ayang bozzo tu..untung2 kena kapor mulut tu..hi hi…

  3. cHeRyNa PiReS
    September 15, 2008 at 9:15 am

    sha dpt kaler yellow walopon suke violet:Dkadang2 best buat quiz nieh…ringan2 kan otak sket:D

  4. Mak Su
    September 15, 2008 at 9:24 am

    aura violet gaks… wakakak, great leaders ek

  5. kin hashim
    September 15, 2008 at 11:42 am

    saya punya blue la kak tie… kalau ikut website tu la.. ish..da jangkit dr kak tie plak.. nak letak kat blog gak.. hehee…

  6. ~Cinta Milo Ais~
    September 15, 2008 at 3:48 pm

    huu kena coba ni..nak tengok gak aura saya warna apa..warna-warni bleh hehe

  7. Shais
    September 15, 2008 at 6:46 pm

    kak Tie…belum try lagi …sat lagi yer.

  8. Tirana
    September 15, 2008 at 6:58 pm

    Cantik tu warna purple..hehehe

  9. Tie
    September 15, 2008 at 11:48 pm

    Haaa…kamu semua dah kena jangkit..hi hi hi…(mcm pontianak lak!!)

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: