Home > Santai > Kisah swimmer

Kisah swimmer

Tie baru gi ziarah blog Hashim. Bila tengok anak2 penyu tu teringat lak pada swimmer, si kura2 Arif beli dari JB. Masa tu kecil je, besar duit 50 sen. Lepas setahun besarnya sebesar tapak tangan. Kuat makan dan nakal gak. Bila balik Johor, bawa balik tunjuk toknya. Toknya lak pandai melayan.
Sekarang ni, swimmer dah tak ada. Tie suruh Arif lepaskan di Sekayu, kesian kat dia sebab tak de siapa nak layan kerana masing2 dah sibuk dgn sekolah. Nampak Arif tu sedih je, tapi Tie pujuk dia yg Swimmer tu bahagia di ‘resort” nya. Sekarang ni dia tak sebut2 lagi. Dah lupa agaknya. Harap2 Swimmer tu sihat dan ceria di sekayu tu…

Categories: Santai
  1. Hashim
    June 22, 2008 at 1:34 am

    Thank tie put my link kat blog tie so sebagai balasan saya linkkan juga blog tie kat blog saya.

  2. kamar hati
    June 23, 2008 at 3:45 am

    wahhh…kura2 la plak ye…takpe mesti swimmer tu tgh bahagia skrg ni…hihihi…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: