Tie berhenti dari Seamaster kerana gara-gara boss baru yang berlagak tu. Tie memang tak suka konflik, lebih baik Tie pergi sebelum apa-apa terjadi.
Tie kerja di Seiko Instruments sbg personnel clerk. Ada kawan baik namanya Miss Lim. Tak pernah lokek dengan cokelatnya. Ha.. Tie memang suka cokelat. Tapi tak lama kerja di situ, kerana tak tahan tekanan. Kat situ banyak department. Dan masing-masing seolah-olah tak sebulu. Susahlah nak berkerjasama. Jadi, Tie kerja di JB lak di Pang Hock, Merlin Tower.
Seronok gak di situ. Ramai Chinese, kerja nak cepat je… Masa temuduga dulu, kononnya mengaku pandai komputer. Jadi masa lunch, terkial-kial belajar sendiri tika tak ada orang. Kelakar lak.
Ketika ini Tie masih berutus surat dengan husband Tie. Kami tak berjumpa pun, berkawan biasa, tak tak sangka hingga ke jinjang pelamin. Tie berhenti kerja bila berkahwin kerana husband kena posting kat Pontian. Kalau nak tau dia orang Kelate. Tie sebenarnya tak senang dengan orang Kelate, tapi dah jodoh lak.

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: